Nu solliciteren

Stage Sales bij Polanski & Partners in Amersfoort!

Functie Consultant
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 600
Salaris opmerking 600,- Euro basis + een mooie bonusregeling
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Houd jij ervan om koffie te zetten, de vaatwasser in en uit te ruimen en de hele dag powerpoints te maken? Helaas, dan is dit niks voor jou. Wij zoeken iemand die de schoolbanken eigenlijk wel uitgegroeid is. De theorie, die ken je inmiddels wel. Het is tijd voor actie!

Een stageplek bij dit bedrijf betekent dat jij in contact komt met echte klanten en kandidaten. Je leert je staande te houden in een commerciële omgeving. Hier leer jij alles over sales en recruitment.\ Daarnaast krijg je alle ruimte om zelf te kunnen ondernemen en experimenteren. Lukt het niet meteen? Geen probleem. Zoals Bill Gates ooit zei:’ “Success is a lousy teacher. It seduces smart people into thinking they can’t lose.''

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf wordt je behandeld als een volwaardig lid van onze jonge organisatie. Jij vormt samen met een van onze ervaren recruiters en/of consultant een team waarmee jij onze opdrachtgevers en kandidaten gaat bedienen. Ons doel? Van jou een top recruiter maken binnen de duur van je stage periode. En je studie? Die ga je met onze hulp met vlag en wimpel behalen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wie zijn wij?

Nou Polanski & Partners dus! Maar wat houdt dat in? Wij zijn hèt arbeidsbemiddelingsbureau in de installatiebranche. Geen zorgen, je hoeft voordat je solliciteert nog geen specialist te zijn in deze branche. Wij leren je alles wat je moet weten. Hierdoor heb je focus in je dagelijks werk en weet jij altijd precies waar je het over hebt. Daarnaast hangt hier gewoon echt een goede werksfeer, waar we van elkaar leren en echt met elkaar lachen. Geloof je ons niet? Kom langs en ervaar het zelf of vraag het even aan Arthur. Hij vertelt je alles wat je nog wil weten.

Polanski & Partners

Polanski & Partners is een jonge professionele organisatie met hoge ambities.

Wij zijn een echte specialist in de arbeidsbemiddeling. Hoe dat komt? Wij hebben specialistische marktkennis en persoonlijke aandacht.

Hierdoor maak jij het verschil. Geen CV’s schuiven, maar op zoek naar de beste kans, op maat echt passend bij jou. Kwaliteit noem wij dat.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022