Nu solliciteren

Stage Marketing en Communicatie - HBO 3e- of 4e-jaars

Functie Marketing en Communicatie Stagiaire
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Oud-Beijerland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Cavent is een innovatieve organisatie, gespecialiseerd in ambulante begeleiding, dagbesteding, werk-ontwikkeltrajecten, logeerzorg en buitenschoolse opvang en ondersteuning en begeleiding in 5 woonvoorzieningen verspreid over de Hoeksche Waard. Bij Cavent zijn we druk bezig met het professionaliseren en uitbreiden van onze dagbestedingsactiviteiten. Dat varieert van belevingsgerichte dagactiviteiten tot leer-werk-ontwikkeltrajecten naar een echte baan. En alles daar tussen in. Cliënten kunnen bij ons terecht voor creatieve en activerende dagbesteding, werken in de keuken, catering en winkel, in het groen, op de akker, met de dieren, houtbewerking en techniek, sport en spel of een combinatie. Onze ambitie is om iedere cliënt aan de hand van interesse en kwaliteiten een fijne plek te geven waar ze tot hun recht komen, zich kunnen ontwikkelen en waar mogelijk doorstromen.

Werkzaamheden

Als stagiair bij Cavent bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met enerzijds de zorgbranche en anderzijds de marketingbranche. Jouw opdracht is om een marketingcommunicatie plan te maken voor de positionering en profilering van onze dagbesteding voor cliënten en een belangrijke rol te spelen bij de uitvoering. Dit doe je samen met de projectgroep dagbesteding. Ook de producten die gemaakt en verkocht worden willen we hierin positioneren als een merk.

Als stagiair beschik je over een grote dosis doorzettingsvermogen en barst je van creativiteit en enthousiasme zodat je ook buiten de standaard paden je doelen weet te bereiken. Bij deze stage zet jij de lijnen uit en vervul je een belangrijke rol bij de realisatie en uitvoering van het plan.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Stichting Cavent

Cavent ondersteunt
mensen met een zorgvraag en de mensen daaromheen. Met 5 locaties in de Hoeksche Waard bieden wij begeleid wonen, dagbesteding, logeren en BSO en ambulante begeleiding aan voor mensen met een beperking. Bij Cavent werken 180 medewerkers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022