Nu solliciteren

Uitdagende Marketing en Communicatie Stage in Horst!

Functie Marketeer, sales en communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie Horst
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Let op!

Stagiaires zijn bij ons onderdeel van het team. Je bent volwaardig collega en we houden eigenlijk niet van de naam stagiaire. Je bent een toptalent in wording!

Ben jij een enthousiaste student die graag praktijkervaring op zou willen doen in het bedrijfsleven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij dit bedrijf krijg je de kans om ervaring op te doen binnen sales, marketing of communicatie. Wij begeleiden je binnen het stageproces, maar dagen je ook uit om zelf dingen te ondernemen. Jouw dagen zien er gedurende de stage gevarieerd uit. Zo kan het zijn dat je op de ene dag een social media post aan het maken bent en op de andere dag meegaat naar een verkoopgesprek. Als toptalent word je betrokken bij alle activiteiten van dit bedrijf, zodat je ontdekt waar jouw unieke kracht ligt om nog meer te kunnen groeien. Maar wij geven jou vooral de vrijheid om mee te lopen bij de vakgebieden waar jij geïnteresseerd in bent. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team die klaar staat om jou te helpen waar dat nodig is.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Toponderzoek

Sinds 2011 voert Toponderzoek raadplegingen en participatietrajecten uit voor zowel lokale als landelijke opdrachtgevers. Met de verkregen onderzoeksresultaten kunnen onze klanten verantwoorde beslissingen nemen. Toponderzoek is gespecialiseerd in het uitvoeren van burgerraadplegingen via eigen Tip-burgerpanels. Toponderzoek beheert 70 Tip-burgerpanels (42.000+ deelnemers), het overheidspanel Overheid in Nederland en het Ambtenarenpanel.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022