Nu solliciteren

Juridisch medewerker (behandelaar/beoordelaar Mulderzaken)

Functie Behandelaar Mulderzaken (verkeersboetes)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zoetermeer
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking Arbeid loont! Meer werken, is meer geld. Uitzicht op vaste baan.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

… zoekt een, tweede, derde of vierde jaars HBO/WO-student

Rechtsgebied

De basis voor het aanvechten van verkeersboetes en parkeerbonnen ligt besloten in het bestuursrecht, met een overzichtelijke uitweiding naar het belastingrecht. Enige affiniteit met het bestuursrecht in het bijzonder is gewenst, maar niet noodzakelijk.

ICT-vaardigheden

Je bent 'digitaal vaardig'. Programmeerkennis is natuurlijk niet vereist. Maar … is web based. Als je een kantoor zoekt met gouden plinten en marmeren plafonds is het verstandig verder te zoeken. Als je mantra luidt: 'ik ben niet zo technisch', zoek dan verder. Je werkt wel in een statig pand in Zoetermeer; dat dan weer wel.

Over het kantoor

… is marktleider in het winnen van zaken. Boetes aanvechten zit in ons DNA en dus ook in jouw DNA. Er is voor ons niets mooiers dan een klant die zijn onterechte boete niet hoeft te betalen. In de loop der tijd hebben we ontzettend veel mensen mogen helpen. We zijn trots op het feit dat ieder jaar duizenden cliënten vertrouwen op de gespecialiseerde rechtsbijstand van …. Wij zijn de grootste en beste in wat we doen. De kennis die we hebben delen we met iedereen. Een kritisch tegengeluid op de overheid. Dat is wat we bieden voor iedereen die een boete heeft ontvangen. Als je denkt dat de overheid altijd alles goed doet, is … geen kantoor voor jou.

Wij zien geen doorsnee juridisch bedrijf. We zijn een platform, met schaalbaarheid een start-up en een echte 'onderneming'. Waar IT en recht samenwerken.

Werkzaamheden:

… groeit erg hard. Uitzicht op een vaste baan is mogelijk.

Er is voor ons niets mooiers dan een klant die zijn onterechte boete niet hoeft te betalen. In de loop der tijd hebben we ontzettend veel mensen mogen helpen. We zijn trots op het feit dat ieder jaar duizenden cliënten vertrouwen op de gespecialiseerde rechtsbijstand van …. De kennis die we hebben delen we met iedereen. Een kritisch tegengeluid. Dat is wat we bieden voor iedereen die een boete heeft ontvangen.

Onderdeel van het sollicitatietraject betreft het afhandelen van een casus en een gesprek via Skype.

Wanneer je beter niet kunt solliciteren:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Verkeersboete.nl

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022