Nu solliciteren

Ambitieuze stagiaires gezocht!

Functie Grafisch ontwerper, webdeveloper, social media, marketing en communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In onderling overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een startup, winnaar van een business award met een booming business als gevolg. Wij zijn bekend bij gevestigde traditionele MKB-bedrijven. Bedrijven die de slag naar “Online” aan het maken zijn.

Met een jong, enthousiast en verfrissend team beiden we onze opdrachtgevers een totaalconcept aan. Wij werken met vooruitstrevende technieken en strategieën en we werken nauw samen met partners in binnen- en buitenland.

Dit bedrijf is gevestigd in Den Haag. Natuurlijk werken ook we ook veel “virtueel”, plaats- en tijdsonafhankelijk.

Het bedrijf groeit snel, daarom zijn wij op zoek naar gedreven stagiaires die ons team willen inspireren met nieuwe ideeën en ons willen ondersteunen in onze opdrachten. We zoeken naar:

Een grafische vormgever of dtp-er

Goede kennis van Illustrator, InDesign en Photoshop. Naast offline heb je ook kennis van online media (websites, banners en social media). Meedenken over nieuwe concepten en campagnes vind jij leuk.

Webdeveloper

Goede kennis van HTML, XML, PHP, CSS, Java enz. enz. Ervaring met het ontwikkelen van websites/shops. Bij voorkeur ook met het ontwikkelen van Apps voor IOS en Android. Beheersing van de Engelse taal is gewenst, omdat de ontwikkeling van de Apps voor een deel in het buitenland plaats vindt.

Cameraman/video editor

Ervaring met Adobe Premiere en after effects, Final Cut pro of een soortgelijk programma’s. Kennis van de verschillende foto- en cameratechnieken. Bereid zijn om op locatie te filmen, ook buiten kantoortijden.

Media en gamedeveloper

We hebben ook een heel bijzondere stageplek: creatief content creëren met Drones, Gopro’s en dergelijke en dit combineren met Video gaming. Content voor Social mediacampagnes, productpromoties en after movies van coole evenementen.

Social media, marketing en communicatie

Voor diverse evementen, artiesten, bookings bureaus en andere bedrijven bepalen we de online marketing en communicatie strategie en verzorgen wij de content.

Wij bieden

Je komt terecht in een team van young professionals met uiteenlopende talenten. Als stagiair(e) bij dit bedrijf ben je een actief lid van het team en betrokken bij het proces van het begin tot aan het eind. Wij bieden je een leuke en informele leer-/werkomgeving om ervaring op te doen.

Actie!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur je sollicitatie met CV naar Jaimy Pijpers; jpijpers@devirtualisten.nl

De Virtualisten

Wilt u zich beter online promoten? Met een jong, enthousiast en verfrissend team regelen we uw website (content) en social media promotie. Natuurlijk blijft u de bepalende factor in het geheel!

Wij werken met speciale technieken en strategieën voor webdesign en social marketing. Daardoor kunnen wij garanderen dat uw bedrijf nog bekender wordt en uw online omzet stijgt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022