Ambitieuze stagiaires gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 26 weken 16 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    In onderling overleg
Taakomschrijving

Dit bedrijf is winnaar van een business award met een booming business als gevolg. Wij zijn bekend bij artiesten, evenementenbureaus en sporters en bij gevestigde traditionele MKB-bedrijven. Bedrijven die de slag naar “Online” aan het maken zijn.

Met een jong, enthousiast en verfrissend team beiden we onze opdrachtgevers een totaalconcept aan. Wij werken met vooruitstrevende technieken en strategieën en we werken nauw samen met partners in binnen- en buitenland.

dit bedrijf is gevestigd in Den Haag. Natuurlijk werken ook we ook veel “virtueel”, plaats- en tijdsonafhankelijk.

Het bedrijf groeit snel, daarom zijn wij op zoek naar gedreven stagiaires die ons team willen inspireren met nieuwe ideeën en ons willen ondersteunen in onze opdrachten. We zoeken naar:

Een grafische vormgever

Goede kennis van Illustrator, InDesign en Photoshop. Naast offline heb je ook kennis van online media (websites, banners en social media). Meedenken over nieuwe concepten en campagnes vind jij leuk.

Social media, marketing en communicatie

Voor diverse evenementen, artiesten, bookings bureaus en andere bedrijven bepalen we de online marketing en communicatie strategie en verzorgen wij de content.

Web redacteuren, copywriters en storytellers

Je kunt sprekende teksten schrijven voor Social Media, websites, corporate brochures en flyers. Teksten die zorgen voor SEO en conversie.

Webdeveloper

Goede kennis van HTML, XML, PHP, CSS, Java enz. enz. Ervaring met het ontwikkelen van websites/shops. Bij voorkeur ook met het ontwikkelen van Apps voor IOS en Android. Beheersing van de Engelse taal is gewenst, omdat de ontwikkeling van de Apps voor een deel in het buitenland plaats vindt.

Cameraman/video editor

Ervaring met Adobe Premiere en after effects, Final Cut pro of een soortgelijk programma’s. Kennis van de verschillende foto- en cameratechnieken. Bereid zijn om op locatie te filmen, ook buiten kantoortijden.

Media developer

We hebben ook een heel bijzondere stageplek: creatief content creëren met Drones, Gopro’s en dergelijke en dit combineren met Video gaming. Content voor Social mediacampagnes, productpromoties en after movies van coole evenementen.

Wij bieden

Je komt terecht in een team van young professionals met uiteenlopende talenten. Als stagiair(e) bij dit bedrijf ben je een actief lid van het team en betrokken bij het proces van het begin tot aan het eind. Wij bieden je een leuke en informele leer-/werkomgeving om ervaring op te doen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Marketing, reclame & communicatie
  • Micro (1-9)
  • Den Haag, Nederland