Nu solliciteren

Stage online marketing bij een scale-up in Amsterdam!

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij denken dat het tijdens een stage het leukst is om als volle medewerker mee te draaien in een team. Word jij ook enthousiast van het dragen van verantwoordelijkheid, onderdeel zijn van een echt bedrijf en bij te dragen aan ons succes? Dan ben je in ieder geval al een flink eind op weg om bij ons aan de slag te gaan. Check hieronder of onze Stage Online Marketing jou op het lijf geschreven is.

We zijn op zoek naar studenten die willen laten zien dat ze iets geleerd hebben en dat in de praktijk willen brengen. Iemand die haar taken zo serieus neemt dat we haar met volle vertrouwen onze campagnes kunnen laten beheren. Je doel is niet alleen leren maar vooral ook bijdragen! Wij denken groot en verwachten van jou hetzelfde!

Tijdens jouw Stage Online Marketing is dan ook geen dag hetzelfde. Je start je dag met in de statistieken van je campagnes duiken, beslissen wat je gaat doen doe je namelijk graag op basis van data. Daar blijkt uit dat zowel je LinkedIn als Google Ads campagne wat aandacht nodig hebben. Je past de teksten en de targeting wat aan, binnenkort maar eens kijken wat er dan uitkomt. Gelukkig gaat de rest wel goed. In de middag denk je eerst mee over de teksten op de site, doel is om de conversie te verhogen dus logisch dat jij erbij zit. Aan het eind van de dag duik je nog even in de SEO-teksten die zijn aangeleverd door de tekstschrijver, daar kan wel wat verbeterd worden zie je al, na een kort overleg antwoord je hem terug hoe jij het wil hebben. Zo het is vrijdag dus tijd om met de collega’s te gaan borrelen.

Als dit je aanspreekt, dan zit je bij dit bedrijf goed. Met onze technologie is het mogelijk om tijdens een presentatie in de hoofden van het publiek te kijken. Daardoor kan je écht de interactie aangaan. Het is dan ook de missie van dit bedrijf om te zorgen dat iedere vorm van contact met een publiek, online en offline, interactief wordt. Al 12 jaar werken we keihard om dit mogelijk te maken. Bij ons op kantoor heerst een gedreven startup vibe. We zijn een club jonge mensen die volop aan het groeien zijn, ons product, het kantoor en de uitdagingen passen daar dan ook bij!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf krijg je veel verantwoordelijkheid. Niet t cliché koffie halen bij ons, maar gewoon meedraaien als volwaardig medewerker. Door ons diverse, internationale team krijg je de kans veel te leren en te werken met mensen uit andere culturen.

Wij weten zeker dat dit dé stage is die je zoekt! Voor jou rest slechts reageren en voor je het weet heb je de stage van je leven te pakken!

Sendsteps

Met de technologie van Sendsteps is het mogelijk om tijdens een presentatie in de hoofden van het publiek te kijken. Daardoor kan je écht de interactie aangaan. Het is dan ook de missie van Sendsteps om te zorgen dat iedere vorm van contact met een publiek, online en offline, interactief wordt. Al 12 jaar werken we keihard om dit mogelijk te maken. Bij ons op kantoor heerst een gedreven startup vibe. We zijn een club jonge mensen die volop aan het groeien zijn, ons product, het kantoor en de uitdagingen passen daar dan ook bij!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022