Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstages in marketingteam dit bedrijf (Amsterdam)

Functie Stagiair Online & Content Marketing bij huisdierenverzekering dit bedrijf
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij gek op dieren? En bovenal: vind je het leuk om in een klein team te werken met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je kennis direct toe te passen? Dan zoeken wij jou!

Dit is dé stage als je snel meer wilt leren van online marketing! Tijdens je stage kom je nauw samen te werken met de online marketeer en content marketeer. Doordat we in een klein team werken zul je in de breedste zin van het woord kennis maken met online marketing. Veel verantwoordelijkheden hebben is iets wat je motiveert om nog harder je best doen! Werken met cijfers doe je graag, maar je vindt het ook leuk om op een creatieve manier nieuwe mogelijkheden te zoeken om meer mensen naar de site te sturen. Daarnaast vind je het ook nog eens leuk om teksten te schrijven voor andere dierenliefhebbers.

Solliciteren kan via: …

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij die optimistische, ondernemende en gemotiveerde stagiair(e) die wij zoeken? Solliciteer dan nu en kom kennismaken in onze "urban jungle" in Amsterdam Sloterdijk.

Sollicitaties incl. CV & motivatie kunnen verstuurd worden via https://petplan.homerun.co/stages-bij-petplan/nl

Petplan

Petplan is ’s werelds meest ervaren huisdierenverzekeraar met bijna 45 jaar ervaring. In Nederland zijn we actief sinds 2006. Bij Petplan staat optimale zorg voor jouw huisdier op nummer één. Wij zijn specialist op het gebied van huisdierenverzekeringen. Naast een honden- en kattenverzekering bieden wij, als enige verzekeraar in Nederland, een verzekering voor konijnen en papegaai-achtigen.

Bij Petplan weten wij als geen ander hoe het verloop van een dierenleven eruit ziet. Met gepassioneerde dierenliefhebbers en experts wordt er elke dag vanuit ons kantoor in Amsterdam hard gewerkt om de zorg voor huisdieren nog beter te maken. De meeste Petplan-collega’s hebben een diergeneeskundige achtergrond en we zijn bijna allemaal trotse dierenbezitters. In ons kantoor zal je dus ook regelmatig een hond zien!

Klinkt goed? Join us!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022