Nu solliciteren

Sales, Communicatie, Online Marketing of HRM Stage gezocht?

Functie Sales, Communicatie, Marketing of HRM
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Een mooie vergoeding van €300 per maand bij een 40-urige stage!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en leuke stagiairs om het team te versterken. Ben jij enthousiast, gedreven, hou je van een uitdaging en je wilt echt wat bereiken tijdens je stage, dan hebben wij de ultieme stageplek voor jou!

Dit bedrijf zoekt het hele jaar door naaar stagiairs voor de sales, communicatie en online marketing

Dit bedrijf is een van de grootste spelers in de huiswerk- en studiebegeleiding die zich heeft gespecialiseerd in bijlessen aan huis als Online. Dit bedrijf bestaat dit nu al ruim 14 jaar met duizenden verschillende coaches door heel Nederland en een hoofdkantoor in Utrecht.

Bij ons ga je NIET planten water geven, papier versnipperen en koffie halen, maar bij ons GA je juist aan jezelf werken door echt mee te werken in het bedrijf, werken in teams en zelfstandig opdrachten uitwerken.

Dit bedrijf helpt stagiairs verder te komen, en dit resulteert dat de afgelopen jaar onze afstudeerders met minstens een 7.5 allemaal in 1x zijn geslaagd, meewerkstagiairs minstens een 8.0 scoren voor hun stageverslag en dat je gerespecteerd wordt binnen de organisatie.

Dus, waar wacht je nog op?

Werkzaamheden

Specifiek voor marketing/communicatie:

Uiteraard is er ook ruimte om je eigen ideeën in te brengen bij het bedenken van nieuwe marketingcampagnes. Jouw stage-opdracht zal in overleg met jou, jouw opleiding en dit bedrijf worden vormgegeven.

Gewenste profiel

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al stage lopen bij StudyWorks? Solliciteer dan direct! Stuur een mail met je sollicitatiebrief en CV naar matthijs@studyworks.nl

Tot snel op ons kantoor!

StudyWorks

StudyWorks is een bedrijf in de huiswerk- en studiebegeleiding die zich heeft gespecialiseerd in bijlessen aan huis. StudyWorks doet dit nu al ruim 14 jaar met duizenden verschillende coaches door heel Nederland. Wij zoeken leuke stagiairs op verschillende afdelingen die ook echt wat willen bereiken tijdens hun stage.

Bij ons ga je NIET planten water geven, papier versnipperen en koffie halen, maar bij ons GA je juist aan jezelf werken door echt mee te werken in het bedrijf, werken in teams en zelfstandig opdrachten uitwerken.

StudyWorks helpt stagiairs verder te komen, en dit resulteert dat de afgelopen jaar onze afstudeerders met minstens een 7.5 allemaal in 1x zijn geslaagd, meewerkstagiairs minstens een 8.0 scoren voor hun stageverslag en dat je gerespecteerd wordt binnen de organisatie.

Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer nu door te reageren, stuur je cv in en wij zien je graag op de koffie bij ons op kantoor in Utrecht

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022