Nu solliciteren

Front office stage bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Front Office Medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Tussen de €200-€220
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf

Dit bedrijf is een bijzondere verschijning op de hotelmarkt, vanwege het eigenzinnige concept en de samenwerking met verschillende kunstenaars. Zoals de naam al doet vermoeden is dit bedrijf meer dan enkel een overnachting. Kamers zijn verstopt in of vermomd als kunstzinnige objecten. Het hotel bestaat uit een grote ruimte waarbij alle kamers op een gemeenschappelijke lobby uitkomen. Geen anonieme hotelgangen dus!

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Vind jij het leuk om het gasten naar hun zin te maken én ze het gevoel te geven van thuiskomen? Als stagiaire word je bij ons behandeld als een echte werknemer en ben je nauw betrokken bij de Front Office, Housekeeping en F&B afdeling. Je verwelkomt onze gasten en checkt ze in door middel van onze systemen. Je beantwoordt de telefoon, verwerkt inkomende e-mails en betalingen en helpt de F&B. Je lost problemen op, en als gezellige host geef je de gasten tips over Amsterdam. Eén ding is zeker, alles is net wat anders en geen dag is hetzelfde bij dit bedrijf.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij klaar voor een te gekke stageperiode bij Hotel Not Hotel, stuur ons dan meteen je cv en motivatiebrief!

Hotel Not Hotel

Bij Hotel Not Hotel slapen de gasten echter niet in normale, uniforme kamers. Elke kamer is een uniek object, bedacht en gemaakt door bovengenoemde kunstenaars. Kamers kunnen verborgen zijn in het decor van het hotel (zoals de kamers achter boekenkasten), maar ook vrij staan om een echt overdekt dorp te creëren.
Tussen alle huisjes en kamers wanen gasten zich door de vele gezellige zithoeken in een intieme huiskamer. Dat ook de basisfilosofie: het hele hotel is één grote lobby, ademt gezelligheid en nodigt gasten, bezoekers, én buurtbewoners uit om te ontspannen. In feite praten we over een permanente expositie, waar de kamers de kunstobjecten zijn en het gebouw een fraaie galerie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022