Hi-Tech stagelopen in een flexibel en sociaal team in Katwijk aan Zee

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Sinds kort zijn wij naast onze internationale handelsactiviteiten ook begonnen met het produceren van hi-tech, lichtgewicht, duurzame, bio-based prototypes en serieproductie. Momenteel produceren en ontwikkelen wij een recycled composite design stoel, een composite drone (2,5m), running blades en mogelijk ook hulpmaterialen voor de Apache en JSF.

Werkzaamheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor HBO engineers in spé: van 3e jaars tot 4e jaars afstudeerders die zich willen verder ontwikkelen op het gebied van lichtgewicht composiet constructies. Naast technische opdrachten zijn er ook mogelijkheden voor commerciele MBO en HBO studenten; van technische groothandels tot internationale marketing. Wij zijn een erkend leerbedrijf MBO voor commercie en voor MBO Techniek (alleen voor ROC Hoofddorp opleiding Drones)

We zijn een klein en hecht team, al onze huidige en vorige stagiars zijn heel erg positief over hun stage hier, 5 sterren!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Scabro BV

Scabro BV

In 2008 zijn wij gestart met de import van epoxies voor modellen, mallen en composieten. Sindsdien zijn wij gegroeid tot een beleverend partner die ook workshops en trainingen geeft, helpt met certificering, ontwikkeling en optimalisatie van het productieproces.

Op onze nieuwe locatie in Katwijk beschikken wij over een chemisch magazijn, laboratorium en werkplaats voor de productie van modellen, mallen en kleine series composietproducten.
Daarnaast zijn we sinds 2 jaar ook bezig met een grotere productie lijn waar we onze eigen hoogwaardige materialen gebruiken om licht gewicht airframes te produceren.

Wij zijn een klein maar snel groeiend flexibel bedrijf met een hecht team van fijne enthousiaste collega's.

Als je affiniteit hebt met techniek en geïnteresseerd bent in de composieten branche kunnen we je enthousiasme zeker gebruiken!