Nu solliciteren

Junior Digital / Content Marketeer stagiair(e) gezocht bij het dit bedrijf in Volendam!

Functie Junior Digital / Content Marketeer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Volendam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een toffe stage? Bij Het dit bedrijf ben je van harte welkom!

Het dit bedrijf opgericht in 2010, begeleidt particuliere beleggers naar een beter rendement op de beurs door middel van educatie en informatie. Wij bieden een groot pakket aan diensten op het gebied van beleggen en trading. Van beginnerstrainingen tot live trading seminars, optie strategieën, fundamentele & technische analyse en coaching op maat. Door onze expertise worden wij veel gevraagd door partners als: RTL(Z), De Telegraaf, DFT, ING, VEB, Lynx en Euronext.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Spreekt dit jou aan en wil jij alles leren over de financiële wereld tijdens je stage? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@beleggingsinstituut.nl t.a.v. Tom Brouwers. Heb je nog vragen? Bel dan met 020-2 601 602.

Beleggingsinstituut

Beleggen leer je in de praktijk met vallen en opstaan, ook wij hebben dat in de afgelopen 25 jaar ervaren. Veel beleggers vallen echter te vaak of te hard. Voorkomen is beter dan genezen. Wij hebben op basis van onze eigen ervaring met beleggen een onderscheidende beleggingsstrategie ontwikkeld. De basis daarbij is actief risicomanagement. Veel strategieën zijn alleen gericht op stijgende markten en dus kwetsbaar. Meestal wordt er alleen door passieve spreiding geprobeerd het risico te verlagen. Wij denken dat het beter kan. Met name in turbulente tijden is de toegevoegde waarde van onze aanpak gebleken. Inmiddels weten wij dat niemand kan voorspellen, ook wij niet. We geloven daarom niet in gouden tips, maar in een gouden strategie en een duidelijke methodiek. Wil jij onderdeel zijn van ons mooie bedrijf?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022