Nu solliciteren

Uitdagende UI Design stage / afstudeeropdracht!

Functie UI/UX Designer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Huizen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ga jij de uitdaging aan om bij ons de user experience te verbeteren? Op basis van onderzoek en feedback probeer jij als UI/UX designer erachter te komen of de software aansluit op de wensen van de klant. Je legt de verbinding tussen de klantbehoeften en de software. Als User Interface designer ben je dagelijks bezig met de gebruikerservaringen van onze software oplossingen. Je test en verbeter de al eerder gemaakte User Interfaces. Je gebruikt je grafische en technische kwaliteiten om de beste gebruikerservaringen te creëren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

B4ict Services B.V.

B4ict is een modern, jong bedrijf met ambitieuze toekomstplannen en is gevestigd in Huizen.
Het bedrijf ontwikkelt, levert en installeert ‘state of the art’ software voor aanwezigheidsregistratie tijdregistratie-, toegangsmanagement, compliance management systemen en bezoekers registratiesystemen. De innovatieve en hoogwaardige maatwerkoplossingen worden door de klanten zeer gewaardeerd.
In het bedrijf heerst een open cultuur met korte communicatielijnen waarbij de collega’s elkaar helpen en in een positieve sfeer gezamenlijk tot de beste oplossing voor de klant willen komen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022