Nu solliciteren

Dit bedrijf zoekt Programmeur! (M/V) in Dokkum

Functie Programmeur
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Dokkum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ons Exact dit bedrijf development team breidt uit! Als PHP developer stagiair krijg je de kans om het Exact dit bedrijf platform verder te ontwikkelen. Samen met je team werk je in sprints van 2 weken om zo efficiënt mogelijk te werken. In deze sprints werk je samen met je team aan een bepaalde feature/ontwikkeling voor onze bouw klanten. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat je gaat doen

Het verbeteren, uitbreiden en perfectioneren van het Exact dit bedrijf platform; Meedenken over hoe het platform technisch verbeterd kan worden; Ideeën uitwerken tot live omgeving; Kennis delen met jouw collega’s van het development-team en samen werken aan een optimaal werkende app.

Wie wij zijn

Vanuit Dokkum werken we hard aan hét online platform voor de bouw: Exact dit bedrijf. Inmiddels wordt het platform dagelijks gebruikt door duizenden professionals in de bouw, van eenmanszaken tot grote bouwgroepen. Met een enthousiast en gedreven team van jonge professionals zijn we continu bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe innovaties waardoor bouwbedrijven sneller, efficiënter en met hogere kwaliteit kunnen bouwen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bouw7 B.V.

In 2014 zijn we met Go Build IT begonnen om de traditionele administratieprocessen in de bouwsector te veranderen. Met duizenden mkb en zzp bedrijven die actief zijn in de bouwsector is het tijd voor een nieuw tijdperk van nieuwe technologieën met een nieuwe manier van werken. Daarom hebben we besloten om een daadkrachtige maar tevens een gemakkelijke software te ontwikkelen die alle traditionele processen verbetert. We willen niet zomaar een softwareproduct maken. Ons doel is om medewerkers in de bouw te ontzorgen op het gebied van administratie. Met software die eenvoudig toegankelijk is en bovendien ontzettend betaalbaar. Vanuit deze visie zijn wij begonnen met de ontwikkeling van Bouw7. Ondertussen kunnen we met trots zeggen dat we op dit moment de meest complete, mobiele oplossing hebben voor de bouwsector. Maar we zijn er nog niet! We blijven constant zoeken naar nieuwe manieren om de efficiëntie te verhogen en administratieve rompslomp te verminderen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022