Nu solliciteren

Toffe stage Sales, Marketing & Communicatie Ridderkerk

Functie Marketing en Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Ridderkerk
Uren per week 24 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

“Tijdens mijn stage bij dit bedrijf heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sales en marketing, waar ik de rest van mijn carrière veel aan ga hebben”

Ben je op zoek naar een uitdagende sales en markering stage? Kom ons team dan versterken, wij hebben namelijk flinke groei ambities. Bij ons is er alle ruimte voor jouw ideeën, die je ook zelf kunt uitvoeren.

Zo zijn wij druk bezig met een digitale transformatie op het gebied van sales, de uitrol van onze producten naar Duitsland en wordt één van onze labels voorzien van een hele nieuwe branding. Uitdaging gegarandeerd dus!

Werkzaamheden

Wat ga je doen? Tijdens je stage ga je onze collega’s van de afdelingen sales en marketing ondersteunen!

Op onze sales afdeling help je onze collega’s met het ondersteunen bij de dagelijkse verkooptaken, zoals het opstellen van offertes en contracten, het adviseren van klanten (telefonisch en per e-mail) en mag je meedenken met een uitdagend acquisitieplan.

Onze afdeling marketing ga je ondersteunen bij het creëren van succesvolle content voor onze website en socials. Je helpt bij het analyseren van campagnes en doe je verbetervoorstellen. Ook ben je actief betrokken bij het schrijven van blogs, White papers en interview je klanten voor nieuwe customer cases.

Gewenste profiel

Je profiel: -Creatief schrijfstijl (met een commercieel inzicht) -Zin om tijdens jouw stage écht iets neer te zetten en daar hard voor te werken -Je bent een teamplayer -En.. een goede dosis humor!

Wat bieden wij

Wat bieden wij? -Een omgeving waar je veel kunt leren, we staan open voor jouw ideeën -Je ontvangt een passende stagevergoeding -En.. verse koffie of thee, belangrijk voor een goede start van de dag 😊

Lijk het je leuk om deze uitdagende stage (met uitzicht op een baan!) met beide handen aan te pakken? Wij horen graag van je!

Nedsoft B.V.

Nedsoft biedt al meer dan 20 jaar betaalbare RittenRegistratie en volgsystemen. Daarnaast bieden wij ook verschillende kantoorsoftware aan om de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en sneller te maken. Deze producten zijn voor iedereen eenvoudig te gebruiken en bedoeld om tijdswinst op te leveren voor de gebruiker. Bovendien denken klanten mee over de functionaliteiten die in nieuwe versies komen.

Nedsoft richt zich zowel op de klein zelfstandige als ook op het middensegment van het Nederlandse MKB.

Het team van Nedsoft bestaat uit een klein, maar zeer enthousiast team van mensen met één doel; het optimaliseren van de producten van Nedsoft en het MKB helpen in hun dagelijkse bezigheden. Het team bestaat uit verschillende mensen met allemaal hun eigen verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om de helpdesk, service, ontwikkelen, administratie of verkoop; wij zijn er voor u als klant. Wij vinden het ontzettend leuk nieuwe projecten aan te pakken en doen dit met enthousiasme, gedrevenheid en humor!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022