Nu solliciteren

Stage Recruitment | €375,- stagevergoeding bij dit bedrijf

Functie Stagiair(e) Recruitment
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking € 375 p/m op basis van 40 uur per week.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij resultaatgericht en heb jij een commerciële mindset? Denk je graag out of the box? Dan ben jij onze nieuwe matchmaker, dé verbindende schakel tussen klant en kandidaat! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief sterke stagiair(e) Recruitment die ons betrokken en ambitieuze team wil versterken. Wij bieden je een dynamische stageplaats waar je kennis kan maken met de verschillende facetten in de franchisebranche!

Kom je ook stage lopen bij dit bedrijf?

Wij zijn dit bedrijf. Hét franchiseadviesbureau dat onze klanten helpt bij het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule! Dit doen wij door middel van financieel, organisatorisch en juridisch advies en werving & selectie. Dit bedrijf combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Zo staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers: Anne&Max, Bagels & Beans, eazie, Livera, SPAR en Thrill Grill.

Ons team bestaat uit allrounders en specialisten die jou kunnen ondersteunen met de diverse recruitment activiteiten. Daarnaast is het mogelijk om in overleg met je begeleider jezelf bezig te houden met de facetten binnen de organisatie die jou interesseren.

Wanneer?

Vanaf januari/februari 2022. De beschikbaarheid is vanaf vier dagen per week.

Interesse?

Ben of ken jij de stagiair(e) die ons komt versterken? Dan hopen we snel van jou te horen! Mail jouw cv en korte motivatie naar …. Liever bellen? Dat mag naar ….

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022