Nu solliciteren

Marketing & Communicatie Stage bij … in Amsterdam!

Functie Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het grootste vrijetijdsplatform van Nederland biedt de unieke kans om de marketing- & communicatie afdeling te komen bemannen en versterken. Gaat jouw bloed sneller stromen als je mee kan werken aan het bedenken van opvallende marketingcampagnes en het meehelpen aan het vergroten van onze Community op onze socials. Dan is dit dé stage voor jou!

Wat wij bieden:

Wat ga je doen?

Wat wij vragen:

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan snel jouw CV en motivatie naar … t.a.v. Robin Anna Rooth!

Extra informatie

In jouw rol ga je aan de zijde van onze marketingmanager en de directeur aan de slag. Je werk bestaat onder andere uit het werven en behouden van bezoekers en uitjesaanbieders, het opzetten van opvallende marketingcampagnes, het vergroten van de zichtbaarheid van Uitjes.nl, het creëren van content en het onderhouden van de website en social mediakanalen. Wij zijn het grootste vrijetijdsplatform; zo zijn De Efteling, Ouwehands Dierenpark en Walibi World één van de affiliates aanbieders (affili…wat….ook dat leer je wat affiliates zijn!) die gebruik maken van Uitjes.nl. Welkom in de wereld van adverteren via online platforms. De afdeling is gevestigd in ons eigen TOBACCO Theater in het centrum van Amsterdam. De muziekuitvoeringen, voorstellingen en internationale evenementen (productpresentaties tot congressen) maak je dus ook van dichtbij mee!

Uitjes.nl

Uitjes.nl: dé Uitjes-vinder van Nederland!

Uitjes.nl biedt een onafhankelijk platform waar alle aanbieders van uitjes/activiteiten/locaties zich kosteloos kunnen presenteren. Eén plek waar iedere bezoeker gemakkelijk en snel, door de directe link naar de aanbieder, een leuke activiteit, een dagje uit of een weekendje kan vinden.

Eén website vol verrassende ideeën, tips en suggesties, maar ook praktische informatie over openingstijden, prijzen en routes.
We bieden een gratis platform aan voor de aanbieders van uitjes, locaties of ander soort vrijetijdsbesteding.

Waarom gratis?
Omdat we geloven in de vrije keuze en niet de keuze van aanbieders die het meeste kunnen betalen. Het zogenaamde Google adwords model! We staan voor het delen van kennis, gelijke waardering en volledige transparantie.

Ons verdienmodel?
Die hebben we niet. En dat durven we gewoon hardop te schrijven. We geloven in de onbekende toekomst. En de vermeldingen zullen ALTIJD kosteloos en met een directe link naar de aanbieder blijven. Ook in de toekomst.

Uitjes.nl: van iedereen, voor iedereen. Voor jongeren en ouderen, ouders en kids, voor avonturiers, festivalgangers, punnikliefhebbers, natuurfreaks, saunagangers, vrijgezellen, verenigingen en ook bedrijven.
Samen zijn we Uitjes.nl

Op het platform vind je kleine en grote uitjes, evenementen, bedrijfsuitjes, en festivals, bij jou in de buurt of juist ver weg. Uitjes die passen bij jouw budget en uitjes met kortingen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022