Nu solliciteren

Content & marketing concepten creëren voor de tofste webwinkel & artiesten!

Functie Creative Media Stage
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Artiesten zoals Jairzinho, Sevn Alias, Jack en Young Ellens zal je kennen van dit bedrijf. De tofste lingerie koop je op …m. 'Winvest Group' is het bedrijf waar alles samenkomt. Als moeder organisatie van de boven genoemde bedrijven is geen enkele dag het zelfde. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van alle lopende concepten en zijn nauw betrokken bij projecten. Naast genoemde projecten zijn er nog veel lopende en start up projecten die wij ontwikkelen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

The W Investments Group

Artiesten zoals Jairzinho, Sevn Alias, Jack en Young Ellens zal je kennen van Rotterdam Airlines. De tofste lingerie koop je op misbehaveintimates.com The W Invest Group is waar alles samenkomt. Als moeder organisatie van de boven genoemde bedrijven is geen enkele dag het zelfde. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van alle lopende zaken en zijn nauw betrokken bij projecten. Naast genoemde projecten zijn er nog veel lopende en start up projecten die wij ontwikkelen.

Wij werken samen met internationale leveranciers, productie bedrijven, partijen zoals Spotify, Sony Music, Cloud 9 Music en meer. Conceptontwikkeling en het groeien van bedrijven is onze core business.
Gisteren was er niets en ‘Whoop’ ineens een nieuw project, product of bederijf. Hou jij van een uitdaging, ben je daadkrachtig en creatief dan is deze bruisende stageplek zeker iets voor jou!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022