Nu solliciteren

Sociale impact maken als marketing- en sales stagiaire bij snel groeiende Rotterdamse startup! (Let op: Corona-proof)

Functie Sales- en marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Let op: Deze stage kan volledig worden uitgevoerd en begeleid op afstand, voor zover dat nodig zal blijven in verband met het corona-virus.

Bij Rotterdamse start-up dit bedrijf is het onze missie om met technologie gesprekken toegankelijk te maken voor de meer dan 120 miljoen doven en zwaar slechthorenden wereldwijd.

Beide ouders van co-founder Jari Hazelebach zijn doof en daardoor heeft hij met eigen ogen gezien hoe lastig het is om gesprekken te volgen voor doven en slechthorenden, vooral tijdens groepsgesprekken zoals werkvergaderingen of familiebijeenkomsten. Dit heeft hem en dit bedrijf team geïnspireerd om actie te ondernemen.

dit bedrijf heeft als oplossing een innovatief hardware systeem van microfoons ontwikkeld die de dove persoon kan uitdelen in een gesprek. De microfoon wordt opgespeld, waarna de spraak wordt opgevangen en omgezet naar tekst, in verschillende kleuren per persoon. Op die manier kan de dove persoon weer makkelijker gesprekken volgen!

Momenteel werken we al met organisaties zoals de Rabobank en Nationale Politie. We bereiden ons momenteel voor op explosieve groei, werken toe naar de opstart van de productie op massale schaal en onderweg daar naartoe zullen we het aantal gebruikers langzamerhand laten toenemen. In de komende maanden zal ons product worden gelanceerd!

Als onderdeel hiervan zijn we opzoek naar een getalenteerde marketeer die een bijdrage wilt leveren aan de introductie van een product wat de levens van velen voorgoed kan veranderen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022