Nu solliciteren

Uitdagende HBO Marketing& Communicatie stage in Eindhoven

Functie Marketing & Communicatie medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Dit bedrag is variabel en afhankelijk van het aantal uren dat je stage loopt in de week.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij opzoek naar een leuke leerzame uitdaging binnen een groeiende studentenwoningmarkt en wil je samen met ons mooie dingen maken, bedenken en organiseren?

Xior Student Housing

Dit is een groeiende internationale organisatie in kwaliteitsvolle en betrouwbare studentenhuisvesting met voornamelijk zelfstandige studentenwoningen in België , Nederland, Spanje en Portugal. Een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf. Het kantoor van Nederland is gevestigd in Eindhoven. Je komt terecht in een internationale familie die met veel plezier en gedrevenheid studenten een comfortabele studententijd willen bezorgen.

Werkzaamheden

Wij zijn opzoek naar een creatieve marketing en communicatie stagiair die onze campagnes kan ondersteunen en er samen met ons marketingteam voor kan zorgen dat al onze huurders betrokken zijn en blijven bij ons merk.

Welke werkzaamheden kun je doen en ondersteunen:

Je werkt samen met het internationale marketing team aan een of meerdere gestructureerde Social Media campagnes, schrijft blogs voor de website en redigeert teksten en mails voor het salesteam.

Gewenste profiel

Deze skills maken jou tot onze perfecte kandidaat;

Wat bieden wij

Wij bieden jou een stage plaats binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Je richt je in je communicatie vooral op studenten, je werkt zowel op kantoor als op lokatie, stagevergoeding is een vast bedrag in overleg te bepalen.

Hebben we jou enthousiast gemaakt? neem dan contact op met ons.

Borgondo Facilities bv

Xior Student Housing is een groeiende internationale organisatie in kwaliteitsvolle en betrouwbare studentenhuisvesting met voornamelijk zelfstandige studentenwoningen op A lokaties in studentensteden in België , Nederland, Spanje en Portugal. Het kantoor van Nederland is gevestigd in Eindhoven. Je komt terecht in een internationale familie die met veel plezier en gedrevenheid studenten een comfortabele studententijd willen bezorgen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022