Stage Content- en Projectmanager bij dit bedrijf in hartje Rotterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 18 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
    Een stagevergoeding van € 500,- p.m. op basis van 40 uur per week voor studenten het HBO of WO. MBO-studenten ontvangen een stagevergoeding van € 400,- p.m. op basis van 40 uur per week.
Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een dynamische en leerzame stageplek? Een plek met leuke collega’s, een informele sfeer en ruimte voor eigen initiatieven? Ben jij een zelfstandige en communicatief vaardige student met passie voor organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als stagiaire Content- en Project Management bij Touch Incentive werk je voor de meest toonaangevende merken in Nederland, zoals Albert Heijn, ING, Samsung en Greenchoice. Je werkt mee aan de ontwikkeling van diverse ticketacties, promoties en/of loyaliteitsprogramma’s. Ook beheer je de content op onze eigen afzetkanalen en onze loyalty & incentive webshops. Geen dag is hetzelfde!  

WIE ZIJN WIJ?

Het Touch Incentive-team bestaat uit +/- 70 collega’s, gespecialiseerd in loyalty en incentive oplossingen. Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëren we bij Touch Incentive succesvolle loyalty en incentive oplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Wij verbinden klanten of medewerkers aan organisaties met motiverende loyaliteitsprogramma’s, vallen op door onderscheidende loyalty campagnes en verrassen iedereen met onze eigen incentives en cadeaukaarten. Ook zijn wij een ontzettend goede ticketpartner en weten alle ins- en outs over loyalty- en ticketingsoftware. Hierdoor weten wij altijd een strategie te vinden die bij de doelstellingen van onze klanten past. 

Het doel van Touch is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch Incentive hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux.

Je vindt ons in het centrum van Rotterdam, op Blaak 16! Wij zijn uitstekend bereikbaar met het OV; station Blaak ligt op nog geen 100 meter. Dit prachtige pand straalt het positieve en optimistische karakter van Touch uit. Naast hard werken houden wij ook van plezier. Zo genieten we van een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar, spelen we tussendoor een potje pingpong of lunchen we lekker met zijn allen op het dakterras. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Let’s get in Touch!

Werkzaamheden

Je houdt je tijdens je stage onder andere bezig met het: 

  • Opbouwen en assisteren bij de inrichting van bestaande en nieuwe ticketing-campagnes; 
  • Opmaak en analyseren van nieuwsbrieven voor onze eigen kanalen of voor klanten;
  • Beheer van content voor afzetkanalen in eigen beheer; 
  • Op administratief/ financieel vlak verwerken van (verkoop)cijfers; 
  • Beantwoorden van eventuele vragen van leveranciers en consumenten betreffende onze campagnes; 
  • Beheer van onze meer dan 30 Loyalty & Incentive webshops; 
  • Analyseren van data uit onze acties of programma’s en hier trek je de benodigde conclusies uit.

Gewenste profiel

  • Je volgt een mbo of hbo-opleiding in de richting marketing/communicatie of commerciële economie;
  • Je bent leergierig en wil graag praktijkervaring opdoen;
  • Je hebt goede communicatieve-, organisatorische- en schrijfvaardigheden; 
  • Je hebt een hands-on mentaliteit voor allround werkzaamheden;
  • Je kunt minimaal drie dagen meewerken met de dagelijkse werkzaamheden.

Wat bieden wij

  • Een leuke, afwisselende en leerzame stage; 
  • Veel ruimte en gelegenheid om vragen te stellen en ervaring op te doen; 
  • De mogelijkheid om zelf met ideeën te komen en deze ook uit te werken; 
  • Een goede werksfeer met gezellige collega’s, leuke borrels en andere activiteiten; 
  • Vrije dagen. Op basis van 40 uur per week bouw je twee vrije dagen per maand op;
  • Een stagevergoeding van € 500,- p.m. op basis van 40 uur per week voor studenten het HBO of WO. MBO-studenten ontvangen een stagevergoeding van € 400,- p.m. op basis van 40 uur per week.

Wil jij stage lopen bij Touch Incentive?  Let's get in Touch!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Touch Incentive Marketing

Touch Incentive Marketing

Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëert Touch Incentive succesvolle loyalty en incentive oplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Wij verbinden klanten of medewerkers aan jouw organisatie met motiverende loyaliteitsprogramma’s, vallen op door onderscheidende loyalty campagnes en verrassen iedereen met onze eigen incentives en cadeaukaarten. Ook zijn wij een ontzettend goede ticketpartner en weten alle ins- en outs over loyalty- en ticketingsoftware. Hierdoor weten wij altijd een strategie te vinden die bij jouw doelstellingen past.

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren.

Het doel van Touch Incentive is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Touch neemt niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch Incentive zijn leiderschapspositie in Nederland versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.