Nu solliciteren

Uitdagende stage. Een eerste stap in je professionele carrière!

Functie HR, ICT & Business en Juridisch/HBO rechten
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

dit bedrijf is een snelgroeiende adviesorganisatie en state-of-the-art software ontwikkelaar, van origine gevestigd in Eindhoven. Ons product uit software die we hebben ontworpen en advies op het gebied van organisatie, informatie en implementatie. Wij begeleiden opdrachtgevers bij hun digitale transitie naar een virtuele bedrijfsvoering. Op het allerhoogste niveau.

Om in deze IT Champions League mee te kunnen draaien heb je de juiste spelers nodig voor het samenstellen van een topteam. Heb jij de potentie één van deze spelers te worden? Wil jij onderdeel vormen van een high-end-omgeving, waarbij tegelijkertijd een zeer pragmatische en down-to-earth mentaliteit heerst? Solliciteer dan nu!

dit bedrijf biedt op vele disciplines uitdagende stagemogelijkheden voor studenten.  Op dit moment zijn wij op zoek naar stagiaires in de richting van HR, bedrijfskunde, Business & IT, ICT & Media Design, en Sales en Marketing. Ben jij op zoek naar een derdejaars stage of afstudeerstage dan hebben wij een mooie opdracht voor jou!

Werkzaamheden

Jouw doel en uitdaging

Dit is afhankelijk voor welke stage je solliciteert.

We maken de opdracht passend op jouw achtergrond en leerdoelen.

Gewenste profiel

Wie ben je?

Je bent sociaal, flexibel, een doorzetter en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast beschik je over een can-do mentaliteit. We vragen van jouw een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en HBO/WO werk- en denkniveau. Jij bent een winnaar die bijdraagt aan ons succes.

Wat bieden wij

Wat bieden wij  

Wij hechten veel waarde aan eigen initiatief, inzet, enthousiasme en motivatie. Als jij vindt dat je recht hebt op één van de beschikbare stageplaatsen in ons team, dagen we je uit om direct te reageren. We gaan uit van een gedegen aanwezige (basis)kennis op jouw vakgebied.  De rest leren wij je.

Wil je vakgerichte kennis en ervaring opdoen in een snelgroeiend bedrijf? Stuur ons dan snel jouw sollicitatie naar email met motivatie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022