Nu solliciteren

Stage Social Media manager en PR manager bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stage PR en Social manager mode of beauty
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van de duur van de stage, leeftijd, CV en opleidingsniveau, varieert onze stagevergoeding tussen de 200 en 400 euro op basis van 5 dagen.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf biedt een geweldige stage waarbij je alles leert over paid - owned - earned communicatie en hoe je een succesvolle campagne op zet. ons kantoor werkt voor nederlandse en internationale merken waardoor je veel leert over verschillende bedrijven en hun stragegieen om producten in de markt te zetten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We zoeken een stagiaire die van aanpakken weet, het leuk vindt om met tekst bezig te zijn, niet bang is de handen uit de mouwen te steken, telefoon te pakken en enthousiast stylistes, journalisten, BNérs en influencers kan begeleiden. Ons kantoor stelt een programma op voor stagiaires in overeenstemming met de leerdoelen van de opleiding. Uitblinkers krijgen uiteindelijk zelfstandige projecten. Affiniteit met nieuwe media is een vereiste.

fs AGENCY

fs AGENCY is gespecialiseerd in PR voor Mode, Beauty en Lifestyle met topmerken in de portfolio zoals Passionata, Chantelle, Beachlife, Claudia Strater, Comma, Paula's Choice, Dr. Hauschka, Embryolisse en vele, vele anderen. Ons kantoor is gevestigd op een van de mooiste grachten in Amsterdam, de Brouwersgracht in een 17e eeuws dubbel pakhuis en heeft een geweldig team en een informele werksfeer. Meer informatie is te vinden op www.fsagency.nl

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022