Reservations Stagiair(e) gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Volg jij momenteel een hospitality/communicatie gerelateerde opleiding en zou jij kennis willen maken met de backoffice binnen een hotel? Lees dan verder want dan heeft dit bedrijf Aparthotels dé perfecte stage!

Over dit bedrijf Group
dit bedrijf bestaat momenteel uit een selectie van 343 appartementen/studio’s, verdeeld over 3 Aparthotels in- en rond Amsterdam. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aparthotelspelers van Nederland. Als kers op de taart openen we in 2024 een nieuwe aparthotel in het centrum van Amsterdam.

Het verschil met hotels is dan onze grootste doelgroep relocaters zijn. Zij komen naar Nederland, vaak voor werk, en dit bedrijf Aparthotels biedt dan hun éérste thuis aan en ze verblijven dan ook vaak voor een langere periode bij ons. Op die manier kunnen zij rustig opzoek gaan naar een woning.

Doordat we zo groeien, zijn we op zoek naar een nieuwe stagiaire! Als onze nieuwe Reservations Stagiaire, zal jij alles leren omtrent de verantwoordelijkheid van A tot Z voor de reserveringen én gasten van onze drie aparthotels.

Werkzaamheden

Wat ga je doen? Als Reservations stagiaire maak je deel uit van het huidige reserveringsteam (nu 3 Daymakers) die staan te springen om jou te verwelkomen en die gasten enthousiast maakt voor hun aanstaande verblijf. Geen telefoontje of e-mail blijft onbeantwoord en via verschillende kanalen zorg je voor de beste pre-arrival service. Daarnaast houd je de kamerprijzen nauwlettend in de gaten en ben je altijd bezig met het optimaliseren van de (kamer)omzet.

Dit is een uitdagende stage, waarbij jij de aangewezen persoon bent om het reserveringsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en bij te dragen aan de service- en omzetdoelstellingen van het bedrijf. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de basis van revenue management te leren. Je hebt veel contact met onze relocation-en corporate boekers, maar ook met het operationele team. Zo blijf je op de hoogte van alle ins- en outs in de hotels. Al met al is dit een diverse en uitdagende stage waar je alles van het reseveringsproces (en hotels) kan gaan leren!

Taken en verantwoordelijkheden

-      Beantwoorden van binnenkomende reserveringen via telefoon en/of e-mail;

-      Beantwoorden van vragen van potentiële gasten/bedrijven;

-      Prijsstrategie toepassen;

-      Facturen opstellen en versturen naar gasten/relocaters/bedrijven;

-      Contact onderhouden met het operationele team;

-      Groepsaanvragen behandelen.

Gewenste profiel

Wie ben jij? Wij zijn op zoek naar een fulltime meewerk stagiaire om ons reservations team te versterken vanaf september 2023? Schrikt je niet van een volle e-mailbox of een ochtend vol telefoontjes? Kan jij daarnaast met enkel woorden onze gasten een welkom gevoel geven: their stay starts with you!

Naast bovenstaande kwaliteiten hebben we ook nog een paar voorkeuren:

  • Je volgt een hospitality/toerisme/hotelschool gerelateerde MBO of HBO studie (dit is een must);
  • Je bent beschikbaar voor minstens 4 maanden voor 4-5 dagen per week;
  • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels vloeiend;
  • Je bent klantgericht, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een positieve instelling;
  • Jij staat je mannetje en kan je ook helemaal redden wanneer je er eens alleen voor staat.

Wat bieden wij

Wat hebben wij jou te bieden? Een open werkcultuur waarin onze jonge ambitieuze professionals de kans krijgen om te leren en, indien gewenst, de kans krijgen om verder door te groeien. We houden van hard werken en dit wisselen we af met leuke (buitenlandse) activiteiten, team uitjes en borrels. 

Verder bieden wij:

  • Een stagevergoeding van € 500,- maand op basis van een fulltime werkweek;
  • Een te gekke werkplek in Amstelveen en leuke & ambitieuze collega’s (het hoofdkantoor is gevestigd bij het hotel dit bedrijf Zuidas);
  • Mogelijkheid om aan veel dingen je eigen draai te geven; we waarderen jouw creativiteit;
  • 30% korting in alle Lucia’s Restaurants & Bars en een special Friends & Family tarief om hen te laten verblijven in onze hotels.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Horeca en toerisme en reizen
  • Middelgroot (50-249)
  • Amstelveen, Nederland