Nu solliciteren

Uitdagende stage beschikbaar bij de gezelligste coworking van Amsterdam of Rotterdam!!

Functie Uitdagende community management stage bij coworking space dit bedrijf
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Obv fulltime 300,- gratis lunch bedrijfsuitjes borrels
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf, een Coworking Space in Amsterdam en Rotterdam. Wij geloven dat je met gelijkgestemden een warme omgeving kunt creëren, waarin je elkaar kunt helpen om grenzen te verleggen. Wij zijn een Coworking Space, waarin enkel bedrijven zitten die elkaar verder helpen. Doordat wij de rechtstreekse concurrentie van iedere Docker (dit bedrijf-huurder) buiten de deur houden, is dit bedrijf de meest hechte community van bedrijven, die elkaar helpen groeien. Wij zijn op zoek naar de perfecte kandidaat als stagiair facility management of marketing & communicatie, wiens handen jeuken om samen het ideale ondernemersklimaat voor Dockers te bouwen.

Werkzaamheden

Als stagiair krijg je bij ons de vrijheid om je eigen ideeën ontplooien, onder directe begeleiding van een vast team member van dit bedrijf.

Samen met je collega's bouw je dagelijks aan een te gekke beleving van onze Dockers, terwijl je projecten oppakt die jou verder brengen. Het ene moment organiseer je een toffe community borrel, het volgende help je ons met een nieuwe social media campagne. Voor het einde van de dag check jij nog even of alles er tip top uitziet.

Wij sluiten onze stages altijd aan op de wensen en interesses van onze collega studenten. Jij helpt ons natuurlijk een geweldige operatie te draaien.

Werkzaamheden:

Operations / Facility Management, Marketing, Ondernemerschap, Sales, Klantontvangst, Social Media, Evenementen, Business concept ontwikkeling, Inkoop, Community building,

Gewenste profiel

Wat bieden wij

En wat mag je verder van ons verwachten?

We begrijpen dat je het beste uit jouw stage ervaring wilt halen. Daarom bieden we je een werkplek met ergonomische tools. Wij werken, in principe, dan ook elke dag vanuit onze locaties.

Wil jij stage lopen in een jong team, in aanraking komen met dé start-up cultuur en elke dag binnen mogen lopen op onze prachtige locatie in Amsterdam of Rotterdam?

Dan willen wij van je horen! Stuur ons je CV en overtuig ons met een waanzinnige motivatiebrief.

StartDock

Wij zijn StartDock, een Coworking Space in hartje Amsterdam. Wij geloven dat je met gelijkgestemden een warme omgeving kunt creëren, waarin je elkaar kunt helpen om grenzen te verleggen. Wij zijn een Coworking Space, waarin enkel bedrijven zitten die elkaar verder helpen. Doordat wij de rechtstreekse concurrentie van iedere Docker (StartDock-huurder) buiten de deur houden, is StartDock de meest hechte community van bedrijven, die elkaar helpen groeien. Wij zijn op zoek naar een stagiair, wiens handen jeuken om samen het ideale ondernemersklimaat voor Dockers te bouwen.

Bij StartDock willen we dat onze start-ups natuurlijk groeien door veel samen te denken en te werken. StartDock zit vol met enthousiaste ondernemers die bereid zijn op hun kennis, gedachtes, middelen en netwerk te delen. Ook organiseren wij workshops, pitches en brainstormsessies om de ondernemers te steunen. Door dit alles krijg je een hele fijne werksfeer voor ondernemers.

Wil jij stage lopen in de ideale start-up omgeving, in aanraking komen met ondernemerschap, op de mooiste locatie in Amsterdam? Meld je aan om bij ons stage te komen lopen!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022