Nu solliciteren

Veelzijdige MBO-HBO stageplek of bijbaan bij dynamisch MKB bedrijf in Hilversum?

Functie Allround mediamaker / Mediavormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Netto-reiskostenvergoeding voor stagiairs. Leuk uurloon als scholierenbijbaan.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken gemotiveerde cum laude leerlingen/studenten die na goede instructie/begeleiding door professionals enigszins zelfstandig kunnen stagelopen / werken aan hun opdrachten.

Bij voorkeur niet-rokende studenten die al eerder stage hebben gelopen en/of al werkervaring hebben opgedaan middels een bijbaan.

Wij bieden een uitdagende stageplek welke een normale werksituatie zo veel als mogelijk benaderd met begeleiding van gedreven professionals.

Een passende netto-reiskostenvergoeding is er voor stagiairs. Zo ook een leuk uurloon als scholierenbijbaan.

Om er achter te komen of de stageperiode voor zowel student als stagebedrijf tot het gewenste rendement kan leiden geldt er een proeftijd van minimaal 5 tot maximaal 30 dagen.

Wij verwachten een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Zo ook een redelijke basiskennis van de Engelse taal. Tevens de discipline om onze werktijden te respecteren en zich te houden aan ons sociaal media reglement.

Daarnaast volwassen omgangsvormen welke passen in een professionele werkomgeving.

Durf je?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Lescrauwaet BV

Duurzame innovaties in licht - lucht - straling - water!

Sinds 2002 realiseert Lescrauwaet BV duurzaam gezonde en productiviteitsverhogende woon-, werk- en leefomgevingen in o.a. woningen, kantoren, scholen, gebouwen, kassen, stallen en fabrieken in de Benelux.

Dit op basis van een structurele aanpak voor een excellent binnenmilieu dat zo veel als mogelijk voldoet aan bouw-biologische richtwaarden waarbij ook aandacht voor bouwkundige- en installatietechnische aspecten.

Tevens worden productieverbeteringen gerealiseerd in de bouwsector, tuinbouw, voedingsproductie, veeteelt en procesindustrie door de toegepaste innovatieve technologieën.

De bedrijfsactiviteiten zijn o.a. inspecties, metingen, advies en (product) oplossingen welke voor meer dan 80% in bestaande gebouwde omgevingen worden uitgevoerd.

Daarvoor worden o.a. strategische partners, toonaangevende specialisten en uitzonderlijke materialen / producten geselecteerd voor aansprekende resultaten.

Lescrauwaet BV voert zijn activiteiten uit onder diverse handelsnamen o.a. Aqua4D, De Binnenmilieuspecialisten, De Woonbioloog, De Werkbioloog, Marburg Technic Benelux en QR Activtek Vollara.

Vanuit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) worden ook themadagen georganiseerd waaronder De Nationale Binnenmilieudagen: kunstlicht, binnenlucht, straling en akoestiek.

Tevens is Lescrauwaet BV een SBB leerbedrijf met meerdere erkenningen en geeft samen met haar partners certificaten uit voor o.a. duurzaam gezonde woningen, scholen, auto’s, kantoren, bedrijfsgebouwen, zorgcentra, restaurants en recreatieoorden.

Strategische partners zijn o.a. Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie, Nibex, VIBA, Briqs, Vastgoed Business School en Z&P welke haar infrastructuur ter beschikking stelt door heel Nederland voor een financieel verantwoorde landelijke dekking.

Ook is er een professionele samenwerking met o.a. WHC Demokwekerij, Kewi Services, De Wolff Akoestiek, Meutzner Light Vision, Back-On-Track, ASK en ’t Werkt.nu.

Preferente fabrikanten zijn o.a. Aqua4D-PHT, Martech-systems, Activtek, Stetzerizer, Courant, Keosan en Graphenstone.

Lescrauwaet BV heeft ruim 700 geregistreerde klanten en meer dan 15.000 database relaties met gedeelde bedrijfslocaties in Hilversum, Naarden, Harmelen, Drachten en Deventer.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022