Social media marketing bij de grootste voetbalvereniging OJC Rosmalen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 52 weken 24 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Voetbalvereniging OJC ROSMALEN heeft samen met online marketingbureau Online Bazen een nieuwe social mediastrategie hebben geformeerd.

Om deze strategie te laten uitvoeren en deels mee te ontwikkelen/nieuwe ideeën inbrengen zoeken we voor het schooljaar 2022 een student die hiermee aan de slag kan gaan. Dit mag een stageplaats zijn voor een heel jaar maar ook verschillende studenten die er per "blok" aan de slag meegaan. Het lijkt ons het hartstikke gave uitdaging om gezamenlijk met Online Bazen en de communciatiecommissie van OJC ROSMALEN aan de basis te staan van de ontwikkeling van onze social mediastrategie.

Ben jij dus creatief, kun je goed overweg met social media en online tools en lijkt het je gaaf om een kijkje in de keuken te nemen bij een van de grootste voetbalverenigingen van Nederland?

Werkzaamheden

Bij OJC Rosmalen mag jij je bezig gaan houden met:

  • De volledige uitvoer van de social media planning
  • Het schrijven van teksten
  • Het maken van social media post designs (a.d.h.v. templates in Photoshop)
  • Het bedenken van nieuwe concepten voor op social media
  • Het onderhouden van de reacties op social media
  • Het bijhouden van een content planning

Gewenste profiel

Je bent:

  • Gemotiveerd
  • Geinteresseerd in social media marketing
  • Goed in schrijven
  • Kundig in Photoshop

Interesse in voetbal is een groot voordeel.

Wat bieden wij

De voordelen zijn:

Groot! Jij mag gaan werken bij een van de grootste voetbalverenigingen van OJC. Je wordt deels begeleid door Chelsea Bosters, de eigenaar van Online Bazen, en deels begeleid door diverse personen op en rond de club. Je hebt de vrijheid om supertoffe content te maken rondom wedstrijden, trainingen, evenementen en gebeurtenissen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende, vernieuwende en creatieve stage waar jij veel vrijheid en vertrouwen geniet en bovenal bijzonder veel kunt betekenen voor OJC Rosmalen?

Neem dan snel contact op met sponsoring@ojcrosmalen.nl. Hopelijk tot snel!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

v.v. OJC ROSMALEN

v.v. OJC ROSMALEN

In 1910 werd de eerste Rosmalense voetbalclub O.D.I. (Ontspanning Door Inspanning) opgericht, waarna in 1918 het Hinthamse Juliana (naar de toenmalige prinses) volgde. In 1947 werd er gefuseerd tot r.k.v.v. O.J.C. (Odi Juliana Combinatie) en in 1993 werd de naam officieel omgedoopt tot v.v. OJC ROSMALEN.

Van een eenvoudige dorpsclub groeide de Rosmalense voetbalvereniging in de loop der jaren uit naar een immense organisatie met een prachtig voetbalcomplex en inmiddels ruim 2.300 leden en 400 vrijwilligers.

Bij OJC komen wekelijks vele tientallen seniorenelftallen, junioren- en pupillenteams, vrouwen- en meisjeselftallen en G-teams in actie. Daarnaast voetballen elke zaterdag miniteams (5-, 6- en 7-jarigen) hun onderlinge wedstrijdjes en er zijn zelfs ook al peuters en kleuters die doordeweeks hun eerste voetbalstapjes zetten bij OJC. Op woensdagavond spelen tientallen zeventallen tijdens de al jaren succesvolle, interne 35+ competitie. En op donderdagochtend komen ook nog altijd de veteranen (55+) met veel enthousiasme naar sportcomplex De Groote Wielen voor hun wekelijkse training.

Het eerste elftal wordt ook in seizoen 2020-2021 getraind door Willem Leushuis. Ons vlaggenschip voetbalt, na de degradatie van afgelopen seizoen, in de Zondag Hoofdklasse B. Ons hoogste vrouwenelftal is actief in de 2e klasse. De club wil met beide teams met zoveel mogelijk eigen jeugdspelers in de gelederen op een zo hoog mogelijk niveau voetballen.