Nu solliciteren

Marketing & communicatie stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Marketing / Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking een goede stagevergoeding €400 bruto per periode van 4 weken (full time)
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Altijd al stage willen lopen in een internationale, snelgroeiende organisatie? wil je veel verantwoordelijkheden? ben je leergierig? wil je ervaring opdoen in een energieke, multiculturele en dynamische organisatie, welke merendeel engelstalig is en waar service op nummer 1 staat? dan is een stage bij dit bedrijf iets voor jou!

Dit bedrijf is geïnspireerd door het snelle tempo in de japanse ramenbars en het heerlijke aziatische eten. Dit bedrijf is het japanse woord voor ondeugend kind, iemand die eigenwijs en vastberaden is. een goed voorbeeld hiervan is de kunst van ‘kaizen’ wat ‘goede verandering’ betekent. wij brengen de unieke manier van eten samen met ons minimalistische design en drukke, gezellige atmosfeer. wij vinden het dan ook belangrijk om ons personeel enthousiast en betrokken te laten voelen.

stagelopen bij dit bedrijf betekent veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en gelegenheid om competenties en vaardigheden te ontwikkelen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

wagamama

bij wagamama draait alles om positief eten; het idee dat we onze ziel en ons lichaam voeden, daarom gebruiken wij de meest verse ingrediënten, koken we onze gerechten met passie en liefde en serveren we ons voedsel vanaf het moment dat het klaar is. we willen dat klanten delen in ons enthousiasme, hun noedels slurpen, ontspannen in goed gezelschap en het gevoel krijgen dat ze gelukkig, gevoed en vernieuwd zijn. positiviteit van kom naar ziel verspreiden

geïnspireerd door het snelle tempo in de japanse ramen bars ontstond wagamama in 1992. vanaf toen zijn wij begonnen met het creëren van een unieke manier van eten door met specerijen te spelen en smaken te ontdekken. wij brengen de frisse, voedende smaken van azië naar iedereen!

wagamama is uitgegroeid tot een een iconisch, bekroond merk met 10 restaurants in de benelux en nog veel meer verspreid over de hele wereld.

we willen een net zo goede werkplek zijn als dat we een plek zijn om te eten. achter elke geweldige wagamama-ervaring staan ​onze geweldige wagamama-mensen. ons eten is authentiek en onze mensen zijn echt. sommige mensen noemen het diversiteit ....... wij noemen het jou. wees wagamama

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022