Nu solliciteren

Toffe meewerkstage bij een jonge groene onderneming in Utrecht

Functie Marketing/Toerisme/Sales/Multimedia
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een meewerkstage bij een groene onderneming? En heb je interesse in de toerismebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sustainaway is een duurzaam reisbureau/-platform gevestigd in Utrecht. Met een klein en jong team houden we ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van de leukste duurzame en unieke reizen, verblijfsplekken, activiteiten en vervoersopties. We zorgen dat onze klanten verrast worden door toffe plekken en persoonlijke reistips. Hierbij kiezen we altijd voor de duurzaamste optie en compenseren we de CO2 uitstoot.

Werkzaamheden

We hebben op verschillende vlakken ruimte voor een stage: Heb jij passie voor toerisme? Ga aan de slag met het ontwerpen en uitstippelen van nieuwe duurzame reizen in binnen- en buitenland! Bekijk onze stage toerisme! Meer geïnteresseerd in marketing & sales? Dan ben jij wellicht straks potentiële partners voor Sustainaway aan het benaderen! Houd jij je het liefst de hele dag bezig met filmen, video’s editen of vormgeving? Schiet de vetste beelden om onze reizen in kaart te brengen en denk na over de beste Instagram posts. Dit is natuurlijk maar een greep uit de bezigheden en naast deze drie concrete voorbeelden staan we dan ook open voor andere manieren waarop jij ons team zou kunnen versterken! Laat van je horen via … als jij stage bij ons wilt lopen en we bespreken de mogelijkheden!

Wat bieden wij

Je krijgt bij ons hoe dan ook de ruimte om verschillende projecten op te pakken en hier verantwoordelijkheid voor te dragen. Bij Sustainaway bestaan geen standaard dagen en werken we niet met een vaste planning. We willen je de kans bieden om zelf invulling te geven aan je dagen en ons enthousiast te krijgen door nieuwe ideeën aan te dragen. Wat we vooral belangrijk vinden? Dat jij je bezig kunt houden met werkzaamheden die je écht leuk vindt. Zo lever jij goed werk en behalen we samen het beste resultaat. Natuurlijk kan een goede vrimibo niet ontbreken om dit te vieren!

Goed werk leveren kan volgens ons alleen in een omgeving waarin iedereen zich gerespecteerd en in staat gesteld voelt om zijn of haar werk te doen, ongeacht uiterlijk, identiteit, achtergrond en handicap. Om de wereld te verduurzamen is iedereen namelijk hard nodig! Iedereen krijgt bij ons de kans om zich te specialiseren in een skill of vakgebied naar keuze, waardoor we als team van alle markten thuis zijn.

Ecoteers

Ecoteers is een online marketingbureau dat bedrijven helpt bij het op een verantwoorde manier in de markt zetten van hun producten. Hiervoor bouwen we regelmatig nieuwe websites from scratch, helpen klanten aan een nieuwe look en ondersteunen hen met de optimalisatie. Al onze diensten worden gekoppeld aan groene initiatieven, en jouw werk aan een project helpt bijvoorbeeld indirect mee aan het planten van bomen! Zo werken we samen aan het creëren van een groene toekomst.

Ons zusterbedrijf Sustainaway biedt duurzame reizen, unieke accommodaties en activiteiten. Hiermee wordt het boeken van duurzame vakanties en weekendjes weg een stuk makkelijker en leuker!

Omdat we werken voor verschillende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches, zetten wij in op een divers team. We staan voor een sfeer waarin iedereen zich gerespecteerd en in staat gesteld voelt om zijn of haar werk te doen, ongeacht uiterlijk, identiteit, achtergrond en handicap. Om de wereld te verduurzamen is iedereen namelijk hard nodig!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022