Nu solliciteren

Uitdagende stage bij dit bedrijf

Functie Engineer/ Technische stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200
Salaris opmerking € 10,- per gewerkte stagedag
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een meewerkstage bij een jong en innovatief bedrijf op het gebied van Duurzame Warmte, en wil jij net als wij Duurzame Warmte voor iedereen beschikbaar maken? Solliciteer dan nu bij dit bedrijf in Utrecht!

Een meewerkstage bij dit bedrijf (hbo/wo)

Tijdens je stage binnen dit bedrijf neem je zelf het initiatief! Dit betekent dat jij als toekomstig technisch adviseur naar eigen inzicht je stage in de warmtetransitie vormgeeft. Zo is het mogelijk om aan de slag te gaan met het ontwerpen van warmtenetten, maar ook consultancy vraagstukken of onderzoek naar bijvoorbeeld woningrenovatie of individuele verwarmingsopties behoren tot de mogelijke onderwerpen.

Je wordt begeleid door ervaren technisch adviseurs en krijgt je eigen bedrijfscoach die je helpt met het sturen van je stage naar een goed resultaat.

DWTM is een toonaangevend en specialistisch adviesbureau op het gebied van duurzame warmte. Je kunt – net als wij – op allerlei schaalniveaus aan de slag met de warmtetransitie. Je stage heeft dan ook zeker te maken met het uitleggen en presenteren van verzamelde informatie en analyses.

Bij DWTM kom je direct in aanraking met de praktijk, waar gebruik wordt gemaakt van bestaande kennis maar waar ook nieuwe innovatieve ideeën worden ontwikkeld. DWTM werkt samen met partijen zoals gemeentes, woningcorporaties en energiebedrijven, om zo samen de warmtevoorziening van Nederland te verbeteren.

Goed passende studierichtingen voor deze stage zijn o.a. Energy Science, Energietechnologie, Bouwkunde, Technische bedrijfskunde en Sustainable Development. Maak kennis met de energiewereld in een bedrijf dat open staat voor nieuwe inzichten vanuit de nieuwe generatie technisch adviseurs!

Contactpersoon: … …of mail naar ….

De WarmteTransitieMakers

Je kunt rekenen op een sterk team met een duidelijke missie: we geloven dat overtollige warmte nog waarde kan hebben voor een ander. We proberen aanbod en vraag van warmte bijeen te brengen op een manier die voordeel biedt voor alle belanghebbenden. Hoe je dat doet kan van dag tot dag verschillen. Achter je bureau, thuis aan de keukentafel of op de fiets door het projectgebied.

We werken met een team van 35 vaste medewerkers en een handvol energieke specialisten. Voor mooie klanten in binnen- en buitenland zijn wij dé partner in slimme warmte- en koudedistributie. Power op de werkvloer en aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis, daar gaan we voor!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022