Nu solliciteren

Super stage in Rijswijk - …

Functie Editor Content & Social Media
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Rijswijk (ZH)
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stage vergoeding conform
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

… zijn dé platformen waar je voor stage komt lopen: je werkt zie je terug in onze print magazines en digitale magazines en uiteraard ook online. Met een heerlijk bereik, fantastische tijdschriften en uitgebreide online community valt er bij ons genoeg te doen en te leren. Vandaar is dit bedrijf & Content op zoek naar Content Stagiairs voor social meida / print en websites !

Werkzaamheden

Als Stagiair Content Editor ga je aan de de slag met onze platformen Je houdt je dagelijks bezig met het uitwerken van interviews en nieuwsberichten. Jouw artikelen worden gepubliceerd voor een publiek van honderdduizenden lezers. Met verloop van de stageperiode raakt jouw portfolio stampvol. De (media-)ervaring die je in een team van doorgewinterde Content Editors opdoet is regelrecht inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Nadat je bent aangenomen begint je onboarding bij Clipboard Media & Content. Gedurende deze periode leer je de organisatie en je collega’s kennen via een inwerktraject. We vinden het belangrijk dat je je pijlsnel thuis voelt. Daarom maak je vlot kennis met je collega’s en team. Je PC staat paraat en een teamlid loopt je door de systemen heen. Je krijgt een buddy toegewezen die je de gedurende de eerste periode begeleidt.

Clipboard Media

PartyScene is het platform voor alles wat raakt met festivals - van agenda tot interviews tot nieuws en lifestyle

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022