Nu solliciteren

Online Marketing / Content Creative beschikbaar bij Klepper & Klepper - De Beste Drop Ooit!

Functie Online Marketeer / Content Creator
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Volendam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Sinds 2017 zijn dit bedrijf actief op de Nederlandse zoetwaren markt met een nieuw en eigentijds product: De Beste Drop Ooit, volgens dit bedrijf. Toen Klepper Sr. 25 jaar met zijn ‘snoepgigant’ op de Alkmaarse markt stond introduceerde hij een dropje met zijn eigen naam er op: ‘Klepper’. Dit dropje bevatte per toeval geen gluten en geen gelatine. Na dit uitgedeeld te hebben aan zo’n 1200 klanten kwamen er steeds meer mensen terug voor dit dropje. Het toen nog hetende ‘klepper dropje’ werd in een half jaar het meest verkochte product in de snoepgigant.

Zoon en medeoprichter … (Jr.) heeft bij verschillende bedrijven in de retail branche zijn ervaring opgedaan en wilde dit succes groter in de markt zetten. Met een goed plan en een uitgestippelde strategie introduceerden dit bedrijf in Mei 2017 ‘De Beste Drop Ooit – Volzoet’, volgens dit bedrijf. Na het succes van de smaak Volzoet, zijn er inmiddels drie andere smaken toegevoegd aan het assortiment: Mildzout, Honing en Laurier . Met deze 4 soorten ‘De Beste Drop Ooit’ wordt voornamelijk het specialiteiten kanaal bedient in Nederland (+2000 verkoopadressen), variërend van drogisterijen, delicatessenzaken en grote winkelketens.

De Beste Drop Ooit is een premium dropsoort en spreekt een grote doelgroep aan in Nederland door onder andere het ontbreken van gluten en gelatine. Daarnaast ligt het product niet in de supermarkt en kenmerkt de visie zich onderscheidend en ondernemend om groot te worden in Nederland met aandacht voor het merk op specifieke locaties, manieren en ludieke acties. Voor de ondersteuning van deze activiteiten zoeken we een online marketeer in onze grow-up fase.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de onderstaande knop, verstuur je motivatiebrief en CV op naar Huub Klepper en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Klepper & Klepper

Klepper & Klepper hier. Van harte welkom.
Waarschijnlijk ben je hier terechtgekomen, omdat je op zoek bent naar een te gekke stage. Of omdat je de beste drop ooit hebt geproefd en meer wilt weten over de stagemogelijkheden. We geven je geen ongelijk.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022