Uitdagende HBO of WO Artificial Intelligence/Data Scientist (afstudeer)stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Als stagiair/ afstudeerder met kennis op het gebied van Data Science, Artificial Intelligence en Machine Learning, realiseer je oplossingen die belangrijk zijn voor preventief medisch onderzoek en leefstijlverbetering.  

dit bedrijf biedt een beter inzicht in je gezondheid, met als doel een zo gezond, vitaal en lang mogelijk leven. Onze missie is om mensen een beter inzicht en persoonlijk advies te geven in hun gezondheid. Wij bieden regie over gezondheid, met de juiste en betrouwbare informatie, begeleiding en vooral motivatie voor duurzame leefstijlverbetering op lange termijn.

Werkzaamheden

De Artificial Intelligence scientist is een specialist op het gebied van Artificial Intelligence, Machine Learning en algoritme optimalisatie. Je zet je kennis in voor het realiseren van voorspellend vermogen rondom gezondheid risico’s en het voorkomen van de belangrijkste welvaartsziekten. In het bijzonder is de stagiair met ons bestaande team, verantwoordelijk voor het optimaliseren van algoritme vraagstukken met betrekking tot de gezondheid risico’s, zoals beschreven in medische publicaties en medische datasets.

Je onderzoekt de toepasbaarheid van een breed scala aan state-of-the-art statistische en wiskundige tools en technieken. Op basis van je bevindingen ontwikkel je (zelflerende) algoritmes en (sturings-)modellen. De implementatie van de ontwikkelde modellen en algoritmiek vormt een essentieel onderdeel van de functie.  

Als stagiair AI & Data Science ondersteun je onze data analyses of help je mee met het opzetten van Data Science modellen. Je gaat direct bijdragen aan de dagelijkse operatie van het team en hierin aan de gang met eigen en gezamenlijke projecten. Je werkt samen met de Data Scientist en analisten van ons team en de andere afdelingen binnen dit bedrijf. 

De stage is voor een periode van minimaal 5 Ă  6 maanden, waarbij jij 4 Ă  5 dagen per week zal meedraaien met de werkzaamheden. In overleg bestaat er ook de mogelijkheid om thuis te werken en te werken aan jouw afstudeeronderzoek. Directe begeleiding vanuit ons team is hierbij mogelijk.

Gewenste profiel

  • HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Gewenste studierichting; Business Analytics, Econometrie, Wiskunde, Artificial Intelligence, Medicijnen of aanverwante studie;
  • Affiniteit met gezondheid, voeding, ontspanning  en beweging;
  • Zelfstandig en in staat om prioriteiten te stellen;
  • Minimaal vier dagen per week beschikbaar;
  • Een passie voor data en machine learning;
  • Een sterke analyticus die snel situaties kan doorgronden en tot de kern komt;
  • Enige kennis of ervaring met programmeertalen is een pre.

Wat bieden wij

  • Interessante en veelzijdige stage- of afstudeerplaats voor 5 of 6 maanden;
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
  • Meedenken aan alle vernieuwingen en verbetering op gebied van gezondheid, leefstijl, voeding, ontspanning en beweging;
  • Inhoudelijke goede begeleiding op hoogwaardige AI toepassingen in Healthcare;
  • Goede stage- en reiskostenvergoeding;
  • Stage waarin je echte werkervaring opdoet in het medische werkveld;

Ben jij iemand met sterke analytische skills en heb jij eventueel programmeerervaring of interesse in medische Data Science, dan hebben wij echt een leerzame plek voor jou in ons team!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Labonovum

Labonovum

OVER LABONOVUM

INNOVATIES VOOR EEN BETERE PREVENTIEVE GEZONDHEID
Een beter inzicht in je gezondheid, met als doel een zo gezond, vitaal en lang mogelijk leven. Met een eenvoudige vingerprik. Gewoon thuis, op een moment dat het jou uitkomt.

Labonovum is een innovatief medisch technologiebedrijf met focus op preventieve gezondheid. Labonovum is opgericht en wordt gemanaged door medisch specialisten. Wij beschikken over een wetenschappelijk onderzoeksteam en een eigen ISO-gecertificeerd laboratorium.

Labonovum biedt oplossingen om gezondheidsrisico’s en welvaartsziekten vroegtijdig op te sporen, te voorspellen en helpen te voorkomen.

GEZONDHEIDSRISICO’S EN WELVAARTSZIEKTEN VOORKOMEN MET AI
Met machine learning en Artificial Intelligence (AI) hebben wij voorspellend vermogen inzake gezondheidsrisico’s en welvaartsziekten ontwikkeld. Wij combineren bloedwaardendiagnostiek met een eenvoudige vingerprik, DNA-analyse, voedselallergie-diagnostiek met een medische- en leefstijlvragenlijst. Meten is weten. Gezondheidsrisico’s zijn voorspelbaar en welvaartsziekten zijn te voorkomen.

Onze missie is om mensen een beter inzicht en persoonlijk advies te geven in hun gezondheid, om duurzaam langer en gezonder te kunnen leven. Wij bieden mensen regie over hun gezondheid, met de juiste en betrouwbare informatie, begeleiding en vooral motivatie voor duurzame leefstijlverbetering op lange termijn. Ons team van artsen een leefstijldeskundigen is beschikbaar om consumenten persoonlijk te ondersteunen en te begeleiden.