Nu solliciteren

ICT stagiair(e) bij E-commerce scale up (dit bedrijf B.V.)

Functie ICT stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 800
Salaris opmerking Plus vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioen, personeelskorting en mobiele telefoon.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wanted: ICT stagiair(e)

Heb jij een ICT opleiding? Kun jij onze systemen overzien en verbeteringen (laten) ontwikkelen, testen en doorvoeren? En ben je in staat om migraties naar nieuwe en aangrenzende systemen naadloos te laten verlopen? Dan is deze functie wat voor jou! In de rol van ICT stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de IT systemen binnen ons bedrijf. Je krijgt hierbij natuurlijk alle hulp die nodig is om jou te begeleiden. Je houd je bijvoorbeeld bezig met het creëren van nieuwe storeviews, het uitbreiden van onze product database en het implementeren van Zendesk en PowerBI. Lijkt dit je wat? Pak dan nu je kans en kom ons team versterken.

Over dit bedrijf:

dit bedrijf is een jong en sterk groeiend e-commerce bedrijf dat is gespecialiseerd in het online verkopen van SUP boards, kajaks & kano’s, rubberboten, elektrische buitenboordmotoren, accu’s, acculaders & startboosters, omvormers & laadregelaars, marifoons en bootaccessoires. Wij werken met een gedreven team met veel energie en ruimte voor creativiteit. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Werkzaamheden

Een werkdag van een ICT stagiair(e) bij dit bedrijf:

Je begint de dag door een goede kop koffie te drinken. Zodra je scherp begint, begin je met het teamoverleg met je collega’s. Deze is voorbereid door je leidinggevende, zodat je direct aan de slag kunt. Je ziet dat morgen de live-gang van Zendesk staat ingepland. Je controleert de testomgeving nogmaals en maakt je checklist af voor de live-gang. Deze review je met je collega’s en ontwikkelpartners, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Je zorgt ervoor dat alles in orde is en dat iedereen weet wat de verwachtingen zijn.

Lunchtijd! Even gezellig socializen en een rondje lopen. Zodra je je buik vol hebt, ga je weer aan de slag. Je ziet dat er een foutmelding binnenkomt van één van de websites omtrent de bereikbaarheid. Je neemt contact op met de hostingleverancier om het probleem direct op te lossen. Fjuuw! Dat was schrikken. Nu zorgen dat de oorzaak z.s.m. wordt achterhaalt en opgelost. Vervolgens ga je aan de slag met de staging omgeving. Je test daar de laatste ontwikkelde Magento features, waaronder javascript en laadtijd optimalisatie. Je ziet een snelheidsverbetering van 32% op de totale laadtijd dus dat ziet er goed uit. Aan het einde van de dag heb je veel opgelost en is alles onder controle. Dit geeft je een voldaan gevoel.

Gewenste profiel

Persoonlijkheid

Wat bieden wij

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteer direct of bekijk de vacature op onze eigen website: https://www.dit bedrijf.nl/vacatures-watersport/vacature-ict-stagiair-e

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022