Nu solliciteren

HR Stagiair(e) HBO gezocht!

Functie Stage HR/P&O
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Word jij de rechterhand van onze HR Consultant?

Wil jij alles leren over uiteenlopende HR vraagstukken? En daarnaast ook nog eens in een jong en gezellig team werken? Dan zit je goed bij ons! Binnen het team HR bieden wij naast de dienstverlening Salarisadministratie ook HR Consultancy. Voor onze HR Consultants zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die de juiste ondersteuning weet te bieden. Binnen onze HR Consultancy dienstverlening hebben we een diversiteit aan klanten met uiteenlopende HR vragen. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als; verzuimmanagement, in-, door- en uitstroomwerkzaamheden, voeren van HR-adviesgesprekken en meewerken aan het opzetten van HR-beleid.

Werkzaamheden

Hoe ziet een dag er dan precies uit?

Als je 's ochtend binnenkomt neem je eerst even een lekker kopje koffie! Daarna open je je mail en overleg je met de HR Consultants waar je ze mee kan helpen. Dit zijn de meest voorkomende taken die je zult tegenkomen;

Het opstellen van personeelshandboeken;

Kom je stagelopen, dan gaat het om leren en ervaring opdoen. En dát werkt het beste als je ook écht zin hebt om iedere dag naar ons toe te komen! We zullen er niet omheen draaien. Soms is het aanpakken en doorwerken. Maar je krijgt vooral de kans om te leren in een groot, groeiend bedrijf met eventueel kansen om na je stage te blijven werken.

Bekijk eens de filmpjes van Alwin en Dave. Beide 4-jaars stagiair MBO Bedrijfsadministratie in 2018, inmiddels bij ons in dienst.

Work hard, party hard!

Toegegeven; we lallen op de vrijdagmiddag niet over de straatstenen. Maar wees gerust, de koelkast is altijd gevuld met frisdrank en snacks. De week als team goed afronden vinden we dus hartstikke belangrijk. En vooral in de zomer is ons dakterras de perfecte plek voor de borrel!

Het team

Je komt te werken op de afdeling HR. Deze afdeling bestaat uit 16 Payroll Specialisten (van trainee tot ervaren Payroll Specialist) en 2 HR consultants. Je rapporteert direct aan de manager HR. In het team heerst een professionele en bovenal collegiale sfeer. In de pauze wordt er met regelmaat samen gewandeld en ook de vrijdagmiddagborrel wordt niet overgeslagen!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022