Nu solliciteren

Stagiair Grafisch Ontwerpen in Amsterdam!

Functie Graphical Design
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking 350€
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een gemotiveerde ontwerpstudent en barst je van de creativiteit? Ben je geïnteresseerd in digitaal design, het creëren van aansprekende content voor websites, e-mails, marketingmateriaal en nog veel meer? Lees verder!

Niet bang om nieuwe deuren te openen? Interesse in reizen? Hou je van internationale betrekkingen en vreemde talen? Lees verder!

Dit bedrijf exploiteert een wereldwijde marktplaats voor vervoer over land, speciaal voor reizigers, reismerken en transferbedrijven. Reizigers kunnen hun reisplannen vervolledigen met deur-tot-deur transfers door de transfer te selecteren die ze willen, op basis van voertuigtype en prijs, en genieten van gemoedsrust tijdens de eerste en laatste mijl van hun reis.

Dit bedrijf heeft zijn wortels in Taxi2Airport, een gevestigde marktplaats gespecialiseerd in grondtransport rond luchthavens over de hele wereld. Taxi's, personenauto's en kleine busjes behoren tot de standaard vervoermiddelen, maar ook limousines, helikopters, dedicated treinen of zelfs tuk tuks behoren tot de mogelijkheden.

Met dekking in 150+ landen en 1.500+ luchthavens en meer dan 5.000 transferbedrijven in het netwerk is dit bedrijf echt wereldwijd. We hebben de ambitie om wereldwijd marktleider te worden in grondtransport en daarom zijn we op zoek naar een Designer om ons team te versterken!

We hebben ambitieuze doelen en bereiden ons voor op het moment dat de wereld weer gaat reizen. Dit betekent dat we fors investeren in een verbeterd platform, betere communicatie en in de beste marketingcontent. Je werkt met en voor de populairste reismerken als Expedia, Transavia, Tiqets, CitizenM, affiliates en natuurlijk Taxi2Airport.

Tijdstip is flexibel.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022