Nu solliciteren

IT/ICT service & support meewerkstage bij innovatief media productie bedrijf in Naarden

Functie Service & support medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Naarden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 200
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Beleving en inspiratie, dát is wat wij bieden. Met gebruik van muziek, interactieve beeldreclame en geurmarketing prikkelen wij de zintuiglijke beleving van bezoekers om elke klantervaring onvergetelijk te maken! Onze missie? Iedere doelgroep verleiden langer te blijven, meer uit te geven en terug te komen. Ons bedrijf bestaat uit een sterk team van enthousiaste mensen, is snel groeiend en bruist van de nieuwe ideeën!

Werkzaamheden

Je werkt mee op de afdeling IT / ICT Service & Support waar alle technische vragen en storingen van onze klanten binnenkomen. Deze vragen gaan veelal over onze muzieksystemen, radio’s en beeldschermen incl. de content en de internetverbinding. Het is jouw uitdaging om stap voor stap het probleem met de klant door te lopen en te beoordelen hoe dit opgelost kan worden, door de klant zelf of door ons bij de klant. Maar er komt meer bij kijken! Zoals:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV en motivatiebrief toe en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken! Heb je vragen, dan horen wij het uiteraard ook graag.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022