Nu solliciteren

Opzetten Exponentiële Organisatie

Functie Van marketing, creative content development tot softwareontwikkeling
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Opdrachtomschrijving

dit bedrijf heeft twee oplossingen ontwikkeld die wereldwijd uitgerold gaan worden. De oplossingen vergen geen implementatie maar zijn "apps" die gedownload kunnen worden in een community. Het business model is compleet gebaseerd op de Exponentiele Organisatie theorie (Salim Ismail & Yuri van Geest) & Scaling UP van Verne Harnisch. Deze modellen zijn de laatste theorien voor IT organisaties die extreme groei willen realiseren. De oplossing wordt ontwikkeld op basis van react.

Jij werkt mee in een gedreven team om de organisatie op alle fronten door te ontwikkelen. Afhankelijk van je interesse en compenties zal invulling gegeven worden aan je stage- of afstudeeropdracht.

De basis van het platform wordt nu uitgerold. 2019 en 2020 staan in het teken van door ontwikkelen van organisatie, marketing en oplossingen. Parallel spelen de uitdagingen van de wereldwijde uitrol.

Wat verwachten wij van jou?

Passie voor de nieuwste modellen die passen bij de community benadering en exponentiële groei. Het resultaat van je werk moet altijd direct toe te passen zijn maar wel degelijk onderbouwd vanuit onderzoek en methoden. Wij zijn een no nonsence organisatie en die instelling verwachten wij ook van jou. Doen van onderzoek is dus geen doel opzich, het vertalen naar toepassingsmogelijkheden en concrete stappenplan(nen) is wat wij van je verwachten.

Wat heb jij eraan?

Je maakt kennis met de laatste technology, een wereldwijde roll-out en organisatie waar operational excellence tot kunst verheven is. Na deze stage / afstudeeropdracht heb je hele relevantie kennis opgedaan voor ieder snelgroeiend IT bedrijf.

Wat bieden wij jou?

Een mooie stagevergoeding, directe begeleiding, een stimulerende coach en veel vrijheid om te excelleren. Daarnaast krijg je een mooie en goed bereikbare werkplek op Eindhoven Airport.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022