Nu solliciteren

Stagiair ICT Systeem & Netwerkbeheer bij dit bedrijf!

Functie Stagair ICT Systeem & Netwerkbeheer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, WO-Bachelor
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf

Wij zijn een energiek, gepassioneerd, no-nonsense bedrijf dat in heel Europa actief is. We zijn een van de toonaangevende partijen in Europa die white-label SaaS-oplossingen bieden voor het opladen van elektrische voertuigen, energietransacties en slimme steden. We werken met een flexibel en hoogopgeleid team dat een jarenlange expertise heeft opgebouwd op dit gebied. Alle nieuwe ontwikkelingen van ons SaaS-platform worden in eigen huis gerealiseerd. Op deze manier blijven wij de kennisdrager van dit onderwerp in de markt. Ons prachtige kantoor is gevestigd in het historische centrum van Rotterdam, op tien stappen afstand van de Maas. Wij bieden een leuke, uitdagende, snelgroeiende werkomgeving die bruist van de energie!

Werkzaamheden

Jouw rol als Stagair ICT Systeem & Netwerkbeheer

Voor onze ICT afdeling binnen dit bedrijf zijn wij op zoek naar een stagiair ICT Systeem Netwerkbeheer. De invulling van deze stage is afhankelijk van jouw opleiding, schoolopdracht en interesses. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden die we je aan kunnen bieden.

dit bedrijf hecht veel waarde aan zijn stagiaires en afstudeerders. Jij kunt ons scherp houden met frisse nieuwe ideeën en zienswijzen. Daarom nemen wij jouw stage-, of afstudeerperiode serieus. We begeleiden je goed tijdens deze spannende tijd en zorgen ervoor dat je niet alleen routinewerk doet, maar ook echt iets kunt leren. Tenslotte ben je bij ons om iets te leren!

Gewenste profiel

Je herkent jezelf hierin:

En je herkent jezelf in onze kernwaarden:

Wat bieden wij

Maak deel uit van de familie

dit bedrijf heeft een zeer gepassioneerd en jong team. Omdat we dagelijks bezig zijn met innovaties hebben we allemaal de drive om onszelf en onze diensten verder te ontwikkelen. Wij werken internationaal voor een grote diversiteit aan klanten en zijn gevestigd in een prachtig kantoor in het historische centrum van Rotterdam, vlakbij de Maas. Betrokkenheid en een goede sfeer in ons team vinden we belangrijk. En we hebben een geweldige gezamenlijke bedrijfslunch, maandelijkse borrels, leuke uitjes, flipperkast en tafelvoetbal.

Wat zoek je in een baan

Interesse?

Of heb je misschien een vraag? Je kunt contact opnemen met Michelle Hartmann, Manager Recruitment & HR via email of +316 46 23 88 08

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022