Nu solliciteren

Afstudeerder (stagiair(e) gezocht in Amersfoort softwareontwikkeling voor interessant medisch vraagstuk

Functie Stagiair(e) Software Developer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vind jij het leuk om een applicatie te bouwen? Heb jij affiniteit met nieuwe technologie? Dan past deze stage zeker bij jou!

Wie wij zijn?

S+ GROUP is het innovatieve zusterbedrijf van SUMMAVIEW en ontwikkelt vindingrijke business concepten voor bedrijven met behulp van nieuwe technologie. S+ GROUP bedenkt én ontwerpt software nieuwe technologie die SUMMAVIEW binnen organisaties toepast. De missie van S+ is om nieuwe technologie bereikbaar te maken voor elke organisatie.

Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (ongeveer 5 minuten met de bus vanaf Centraal Station). Je maakt als stagiair deel uit van een jong team met passie! Fun is een belangrijk streven voor ons, daarom kan je tijdens je werkdag lekker een potje poolen met je collega's.

Functieomschrijving

Je gaat meehelpen aan een innovatieve oplossing voor fysiotherapeuten met behulp van Machine en Deep Learning. Naast het doen van onderzoek, ondersteun je onze developers bij het ontwikkelen van de front- en backend-applicatie. Het doel van dit project is om een zogenoemde Proof of Concept-applicatie te bouwen, waarmee S+ GROUP kan bepalen in hoeverre het technisch haalbaar is om een waardevolle oplossing voor fysiotherapeuten te kunnen maken.

We geven je graag meer informatie bij een eventueel gesprek!

Vereisten

• Je bent een HBO/WO student
• Je bent communicatief vaardig
• Je vindt het leuk om dingen te onderzoeken • Je hebt een passie voor nieuwe technologie • Je bent bekend met Python • Je kan goed zelfstandig werken

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Spreekt bovenstaande je aan? Neem dan snel contact op om kennis te komen maken! Stuur een mail naar email of reageer op deze vacature.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022