Nu solliciteren

Toffe Digital design (web/ui) stage in Leusden - Join jij onze crew?

Functie Digital designer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Leusden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Schoonheid is georganiseerde complexiteit. Als jij een website bezoekt met een slecht design dan krijg jij rillingen over je rug en wil je er echt iets aan doen. Je leeft voor visuele hiërarchie en floreert in Adobe. Wil jij een super leerzame stage bij een groeiend bedrijf waar je mag meewerken aan echte projecten voor opdrachtgevers?

We zijn voor begin september op zoek naar een stagiaire die minimaal 4 tot 5 dagen per week beschikbaar is voor een periode van 20 weken (langer/korter in overleg mogelijk). Je loopt stage bij ons kantoor in Leusden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Over dit bedrijf Streetwise Marketing

Wij zijn een marketingbureau uit Leusden. Wij gaan ‘Streetwise’ te werk voor onze klanten, dat houdt in dat wij op een eigenzinnige, creatieve en effectieve manier zorgen dat onze opdrachtgevers meer klanten krijgen.

dit bedrijf staat voor daadkracht, passie, innovatie en bovenal no-nonsense. Geen gouden bergen, gewoon waar het op staat. Wij hebben het lef om te kiezen voor een afwijkende aanpak – je houdt er van of niet. Één ding is zeker; wij gaan als één team de strijd aan voor onze opdrachtgevers. Pas jij bij dit bedrijf? Bel naar (033) 330 25 46 of stuur je CV en portfolio naar maarten@dit bedrijf.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022