Nu solliciteren

UItdagende MBO/HBO stage voor zowel Sales & Marketing-studenten als HR/Learning & Development-studenten

Functie Stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 maand
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Reiskosten en vergoedingen bespreken wij tijdens de kennismakingsgesprekken.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een jonge marketingorganisatie die fondsenwervende activiteiten verzorgt voor A-merk non-profitorganisatie, denk hierbij aan een Artsen zonder Grenzen of een Amnesty International. We zijn dus een zakelijke dienstverlener met twee vestigingen in Utrecht en Amsterdam en een hoofdkantoor in Utrecht.

Elke vestiging beschikt over een vast managementteam dat dagelijks aanwezig is op kantoor om onze opdrachten in goede banen te leiden. Wij schakelen voor onze opdrachten ambitieuze Young Professionals in. Er is veel contact met onze werknemers, klanten en andere relaties.

Wij hebben als organisatie een groeiambitie. Dat betekent dat we voortdurend bezig zijn met het verbeteren van onze processen en dienstverleningen, maar ook zijn we voortdurend op zoek naar goede Young Professionals om mee samen te werken en om de huidige werknemers op de juiste manier te prikkelen en te ondersteunen om de omzet te verhogen.

Omdat wij veel werken met Young Professionals (tussen de 21 en de 35) werken, vind je bij ons een informele werkomgeving. We vinden het leuk om tussen de werkzaamheden een potje te darten, een vergadering te doen op een terras in de zon en regelmatig organiseren we borrels bij ons op kantoor of in leuke café's of zaaltjes.

Wij hebben een divers team, waarin verschillende vaardigheden en achtergronden samenkomen. In ons team zitten bijvoorbeeld een bedrijfskundige, een arbeidspsycholoog en een Learning & Development-deskundige. Ook jouw begeleiding gaat dus ook op maat, zodat je zoveel mogelijk kan leren in je stageperiode.

Wij willen je graag leren hoe de algemene (administratieve) werkzaamheden in een bedrijf er uit zien. We kunnen je hierin meerdere perspectieven bieden. Zo kan je meekijken bij belangrijke beslissingen die door de directie worden genomen, meekijken bij trainingen en opleidingstrajecten die wij onze werknemers aanbieden en meedenken over leuke nieuwe plannen om onze resultaten een boost te geven.

Werkzaamheden

Hoe goed je ook bent opgeleid, in de algemene bedrijfsvoering kom je bijna dagelijks uitdagingen tegen die je niet leert op school. Wil jij later geen 9- tot 5 baan waarin alles iedere dag hetzelfde is? Bij ons leer je hoe je om moet gaan met uitdagingen, last-minute deadlines en mooie kansen die dagelijks om de hoek komen kijken. Deze facetten maken het werk dynamisch en uitdagend, maar het is nooit saai bij ons op kantoor!

Wij hebben ervaring in het begeleiden van stagiairs. We zijn erg flexibel en kijken welke taken en welk niveau het beste bij jou passen.

De periode waarin je stage loopt ligt helemaal open, zo lang je maar minimaal drie maanden stage moet lopen. Dit mag twee dagen per week zijn, maar ook vijf dagen per week. Werk is er genoeg!

Wil je samen met een vriend/vriendin/klasgenoot stagelopen? Neem vooral contact op. Er is altijd wel iets mogelijk.

Het is leuk als je er voor open staat om af en toe bij een borrel aanwezig te zijn.

Reiskosten- en stagevergoeding zijn bespreekbaar

De school waar je op zit en waar je woont maakt niet zo veel uit. Ons kantoor is 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen vanaf het station Utrecht Centraal/Amsterdam

Wil je je creativiteit kwijt? Wij hebben veel 'extra' dingen te doen waar wij niet aan toekomen. Denk hierbij aan het beheren van Social Media, het ontwerpen van updatemails, het maken van posters, etcetera. Dit hoeft niet, maar de mogelijkheden zijn er ;-)

Wat bieden wij

Veel leren en veel gezelligheid! Hiernaast bieden wij ook doorgroeimogelijkheden voor na je stage, om je verdere studie te combineren met doorgroeien binnen ons bedrijf. Je kan tijdens je stage dus ook een gave functie voor naast je studie veroveren.

Nieuwsgierig geworden? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij beantwoorden graag je vragen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022