Nu solliciteren

HBO Marketing & Communicatie stage bij tech start up

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Dordrecht
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

WIJ ZIJN dit bedrijf

En wij zijn op een missie. Een missie om iedereen controle terug te geven over hun online bestaan. Niet alleen voor technerds, maar juist voor de gewone gebruiker en voor het (groot en klein) MKB. Met onze supergemakkelijke software werken we aan een veilige onlinewereld waarbij niets is geblokkeerd obv je regio en je je veilig en privé op het web kan begeven.

We zijn een jong bedrijf (gemiddeld is de leeftijd 28 jaar) en we hebben een hele leuke informele cultuur. Je zit goed bij ons als je niet bang bent voor de grootste plannen en net zo ambitieus bent als ons. De komende tijd ligt de focus op groei en het verbeteren van onze processen. Ons team bestaat nu uit ongeveer 15 Gooseheads; developers, IT’rs, marketing en supportmedewerkers.

Werkzaamheden

DIT WORDT JOUW MISSIE

We staan aan het begin van een volledige rebranding. Zo gaan we een nieuwe lijn lanceren voor op de zakelijke markt. En willen we ook onze particuliere lijn volwassener maken. We zijn de enige Nederlandse VPN provider en willen dan ook graag heel Nederland veroveren met onze oplossingen. Daar ga jij bij helpen! We zetten veel in op online marketing, je gaat dus aan de slag met SEO, SEA en social media. Maar hier stopt het niet. We hebben als start up nog een klein team en dat biedt extra kansen voor jou. Uiteindelijk werken we met z’n alle aan de juiste customer experience en mag je ook hierin meedenken. Samen met ons team zorg je ervoor dat we inspelen op de interesses van de doelgroep.

DIT WORDEN JOUW TAKEN

Gewenste profiel

DEZE SKILLS HELPEN JOUW MISSIE

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022