Stagiair Communicatie en Content gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 26 weken 32 - 36 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 522 per maand
Taakomschrijving

Weet jij hoe je onze brandweerprofessionals met rake content inspireert en daar de juiste middelen voor inzet? Zit jij barstens vol creatieve ideeën, begin je carrière dan bij dit bedrijf als Stagiair Communicatie en Content

Ben jij een kei in

het ontrafelen van wat vakmensen aanspreekt en weet jij welke middelen je het beste kan inzetten om ze te bereiken? Word jij enthousiast van ontwikkeltrajecten die bijdragen aan de verbetering van vakbekwaamheidsprocessen en -middelen, dan is deze stage bij uitstek geschikt als de volgende stap in jouw carrière. Je vind het leuk om aan de slag te gaan met het in kaart brengen van de informatiebehoefte en daarvan een blauwdruk te maken voor de ideale ontwikkeling en ontsluiting, zichtbaarheid en vindbaarheid van onderwijsmedia. Je werkt mee aan vernieuwing van content in tekst, beeld en film als ook aan de structuur en inrichting van onze Sharepoint, intranet en ELO portals.

Zie jij jezelf als

een echte creatieveling en vind je het leuk passende oplossingen voor communicatie-vraagstukken te vinden? Kan je teksten, beleid en wetenschappelijke artikelen terugbrengen tot pakkende posts? Heb je een goede kijk op applicatiebeheer en de skills om applicaties in te richten en te structureren? Dan zijn we naar jou op zoek. Je doet je werk natuurlijk niet alleen. Je hebt een heel team dat achter je staat maar je bent ook in staat om je eigen netwerk op te bouwen om met hen de diensten en producten te leveren waar je voor staat.

Daarnaast verwachten we van je dat je kan werken op HBO werk- en denkniveau, kwaliteit nastreeft en van aanpakken weet.

Je komt te werken bij de afdeling Vakbekwaamheid

in het hart van regio Amsterdam-Amstelland, in een energiek en bovenal sociaal en gezellig team. Wij verzorgen voor onze brandweer collega’s de opleidingen, trainingen, oefeningen en bijscholingen waardoor zij goed voorbereid zijn op het veilig uitvoeren van hun taken binnen de brandweerzorg.

Deze stage is voor 32 - 36 uur per week voor de duur van 6 maanden. Voor deze stage geldt een leeftijdsafhankelijke stagevergoeding vanaf €552,- bruto per maand.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Overheid / Publieke sector
  • Middelgroot (50-249)
  • Amsterdam, Nederland