Nu solliciteren

Stagiaire bij Randstad

Functie Intercedent
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Dordrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking 250 voor MBO en 350 voor HBO
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek vanaf februari? Zoek dan niet verder! Wil jij ervaring opdoen op het gebied van HR bij het grootste uitzendbureau van Nederland? Lijkt het jou leuk om klanten en kandidaten met elkaar te verbinden? En dit allemaal in een gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Jouw dag begint om 8:30 met een kop koffie/thee en het opstarten van jouw laptop. Na het bijpraten met jouw collega’s en de binnen gekomen mailtjes beantwoord te hebben, ga jij gelijk aan de slag!

Er staan nieuwe sollicitanten onder jouw vacatures, wat goed! Deze ga jij direct behandelen en kijken of er een geschikte kandidaat tussen staat. Deze kandidaat sluit wel erg goed aan op het profiel, jij belt de kandidaat gelijk! Wat een leuk gesprek, jij denkt dat de kandidaat ideaal is voor de vacature en stelt die via een zelf geschreven voorstelblad voor aan de klant.

Door met de volgende vacatures. Komen er hier niet veel sollicitanten op af? Dan ga jij zelf searchen en potentiële kandidaten bellen. Jij hebt genoeg kandidaten gevonden, tijd voor de lunchpauze! Jij zit in het centrum van Dordrecht en gaat samen met jouw collega’s een lekker broodje halen en houdt gezellig samen pauze.

Na de pauze komt er een vacature binnen. Jij begint met de vacature tekst te schrijven en publiceert deze vervolgens. Benieuwd of er wat op af komt.

Dan komt er iemand binnengelopen, op zoek naar een baan. Jij helpt deze potentiële kandidaat gelijk en komt er door een goed gesprek achter waar diegene naar op zoek. Dit kan wel eens een goede kandidaat zijn voor jouw openstaande vacature! Jij laat de vacature zien en de kandidaat is gelijk enthousiast. Voorstellen dan maar!

Het is 17:30, jouw dag zit erop. Morgen weer een nieuwe dag die er weer anders uit zal zien.

Gewenste profiel

Jij bent bezig met een MBO 4 of HBO opleiding in de richting HR/administratie en wil graag ervaring hierin opdoen. Jij bent op zoek naar een veelzijdige stage, je wilt je graag ontwikkelen en je houdt ervan om de hele dag met mensen te communiceren.

Verder beschik jij over de volgende kwaliteiten:

Wat bieden wij

Je komt te werken in het centrum van Dordrecht, goed bereikbaar en veel lunchopties. Samen met jouw collega’s werk je als stagiaire ook echt op de werkvloer. Jij voert dan ook dezelfde taken uit als een junior intercedent. Daarnaast krijg jij goede stagebegeleiding en is er altijd ruimte om jouw stageopdrachten te bespreken en uit te voeren. Door nauw contact te hebben met jouw collega’s, leer jij snel en doe je veel ervaring op. Dit allemaal bij het grootste uitzendbureau wereldwijd in de branche!

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij zo'n groot bedrijf als Randstad? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar email en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022