Uitdagende online marketing stage bij internationaal sieradenbedrijf in Haarlem

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 300 - € 450 per maand
    Korting op sieraden
Taakomschrijving

Dit bedrijf is sinds 2015 een toonaangevende naam in de gepersonaliseerde sieraden industrie. We zijn actief in verschillende landen, en groeien hard!

Met ons team, volledig bestaande uit energieke jonge vrouwen die graag het verschil maken, lukt het ons om een heel mooi betekenisvol product af te leveren. Dit zie je duidelijk terug in onze klantervaringen: dit bedrijf staat in de top 10 van best gewaardeerde sieraden bedrijven in Nederland, en heeft een hoge Trustpilot score.

Werkzaamheden

Om de snelle groei te ondersteunen zijn we op zoek iemand die veel wil leren op het gebied van (online)marketing en communicatie. Nadat je actief getraind bent, krijg je samen met collega’s de verantwoordelijkheid voor het vormgeven, plannen en analyseren van onze online marketing: social media/google advertising campagnes, SEO-optimalisatie, nieuwsbrieven en social kanalen (influencer marketing). Tevens help je mee met het creëren van benodigde content, samen met de designers.

Je komt te werken in een jong team met korte lijnen, en je schakelt regelmatig met operations, digital marketing (social media) en de productie afdeling.

Gewenste profiel

Beschikbaar vanaf +/-september 2023 voor minimaal 4 dagen per week voor een minimale periode van 5 maanden

Een relevante MBO/HBO-opleiding

Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre!

Accuraat, zelfstandig en proactief

Passie voor sieraden en social media

Wat bieden wij

Voor deze stage ontvang je een goede stagevergoeding & eventuele reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je een sieraad naar keuze bij aanvang en hoge kortingen op sieraden gedurende je stage. We hebben een prachtig kantoor en atelier mét rooftop voor onze wekelijkse vrijdagmiddagborrels!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Detailhandel / Groothandel / Import-Export
  • Klein (10-49)
  • Haarlem, Nederland