Uitdagende projectmanagement stage bij dit bedrijf in Almere

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 28 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 150 per maand
    Op basis van 5 dagen in de week.
Taakomschrijving

Bij dit bedrijf organiseren wij Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Voor onze PR & Communicatie afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair die ons vanaf februari 2023 kan komen versterken. Ben jij creatief, heb jij een vlotte pen en houd je ervan om projecten van A tot Z te regelen? Dan is deze stageplek echt iets voor jou! Als stagiair(e) PR/Communicatie bij dit bedrijf krijg je werkelijk te maken met alle onderdelen binnen het communicatie vak en is geen werkdag hetzelfde! Vanaf januari/februari 2023 hebben wij weer een stageplek beschikbaar.

Werkzaamheden

Het team PR & Communicatie maakt onderdeel uit van de afdeling PR & Fondsenwerving. Deze afdeling heeft als doel om zoveel mogelijk Opkikkerdagen mogelijk te maken. Team PR & Communicatie doet dit door de samenleving op een leuke wijze over het werk van dit bedrijf te vertellen en de naamsbekendheid van de stichting te vergroten.

Als stagiaire PR & Communicatie kom je in aanraking met bijna alle onderdelen van het communicatie vak. Tijdens jouw stageperiode ga je samen met jouw communicatiecollega’s aan de slag om content te creëren. Dit doe je voor het magazine dat wij uitbrengen, de diverse acties en projecten die op de planning staan, voor onze social media kanalen, onze website en andere uitingen. Ook het versturen van persberichten zal tot jouw werkzaamheden behoren. Kortom, een veelzijdige functie die geen dag hetzelfde is en waar veel te leren valt en waar je jouw creativiteit kwijt kunt! Ook foto en video behoort tot de mogelijkheden.

Gewenste profiel

Een communicatietalent met affiniteit met het werk van dit bedrijf. Je doet een relevante HBO-opleiding in de richting communicatie/PR/journalistiek. Het betreft een meeloopstage voor 3 tot 5 dagen in de week. Een afstudeeropdracht is bespreekbaar, maar alleen in combinatie met een meeloopstage. Het is belangrijk dat je een vlotte pen hebt, je zowel zelfstandig als in teamverband goed kunt functioneren en je moet uiteraard communicatief vaardig zijn. Ervaring met fotografie/videografie is een pré.

Wat bieden wij

Naast je werkzaamheden op kantoor, help je ook tijdens onze (super leuke!) evenementen, welke minimaal één keer per maand plaatsvinden. Tijdens je stage ga je samenwerken met een team enthousiaste collega’s op ons kantoor in Almere. We hebben een kleine stagevergoeding beschikbaar.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Non-profit
  • Micro (1-9)
  • Almere, Nederland