HBO logistieke meewerkstage in Apeldoorn

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 350 per maand
    + reiskosten
Taakomschrijving

Per februari 2023 zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire die een logistiek-gerelateerde opleiding volgt.

Wij zoeken iemand met een frisse blik en met inzichten op het gebied van logistiek. Met jouw frisse kijk op logistiek kan jij ons inspireren en een stap verder helpen. Daarnaast biedt dit bedrijf jou ook veel mogelijkheden en ga je veel ervaring opdoen op het gebied van logistieke activiteiten. Tevens ontmoet je een heleboel leuke collega’s en je ontwikkelt tijdens je stage diverse vaardigheden door samen te werken en je opdracht uit te voeren. Die vaardigheden kan je in je toekomstige loopbaan gebruiken om je werk zo goed mogelijk te verrichten. Tijdens je stage zullen wij je goed ondersteunen bij je opdracht.

Werkzaamheden

Binnen het Warehouse van dit bedrijf worden voor verschillende klanten diverse VAL (Value Added Logistics) activiteiten gerealiseerd, van assemblage tot ompakken, van stickeren tot sorteren en nog veel meer. Er is onderzoek nodig om meer grip te krijgen op deze processen en om meer inzicht te krijgen wat (en hoeveel) er binnen de mogelijkheden ligt. Tijdens de stage wordt er van je verwacht dat je bezig bent met het onderzoek, helpt met het maken van werkinstructies en meewerkt op de afdeling indien nodig.

Onderdelen die hierbij onder andere moeten worden onderzocht:

-           Welke VAL activiteiten worden er op dit moment gedaan en in welke frequentie;

-           Wat kunnen we wel en wat kunnen we niet. Dit heeft niet alleen betrekking op de huidige VAL activiteiten maar ook op mogelijk toekomstige activiteiten;

-           Wat hebben we nodig voor het uitvoeren van de VAL activiteiten;

-           Hoe kunnen deze activiteiten zo efficiënt mogelijk worden ingericht en hoe verhoudt dit zich tot de kostprijs en productiviteit;

-           De communicatie tussen de verschillende afdelingen omtrent deze activiteiten

Gewenste profiel

Jij bent/hebt:

HBO student in het 2de of 3e leerjaar. Mogelijke opleiding: Logistics Management, Logistics Engineering, Technische bedrijfskunde of vergelijkbare opleiding.

Verder ben je leergierig, proactief, enthousiast, communicatief vaardig en ruimdenkend.

Wat bieden wij

Wij bieden:·

Een plezierige, flexibele informele werksfeer;

· Ruimte om jezelf te ontwikkelen;

· Goede begeleiding;

· Een leuke stagevergoeding van € 350,00 bruto per maand

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

SILS

SILS

SILS is een logistiek dienstverlener gevestigd in Nederland (Apeldoorn) met een wereldwijde scope. SILS staat voor het volledig ontzorgen van klanten door brede logistieke dienstverlening op maat te bieden. Met als doel het logistieke proces van onze klanten te optimaliseren. Dit doen wij altijd met een persoonlijke benadering. Van voorraadbeheer tot de uiteindelijke facturatie zorgt SILS ervoor dat iedere klant graag terug komt.