Nu solliciteren

AV-Specialist Stagiair gezocht

Functie Camera/edit/communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Putten
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een ambitieuze editor die ook interesse heeft in het schieten van video’s? Ben je altijd bezig met het maken van nòg betere content? En wil jij content maken wat de wereld mooier en beter maakt? En ben je in 2019 beschikbaar? Dan zoeken we jou!

Dit bedrijf is een jong, dynamisch en creatief film – en TV productiebedrijf, gespecialiseerd in het maken van audiovisuele content voor goede doelen. Van TV programma’s, reportages en documentaires tot het maken van online campagnes.

We werken uitsluitend voor prachtige goede doelen, waaronder UNICEF, Liliane Fonds, Kinderfonds MAMAS, Nierstichting, Diabetes Fonds, Oxfam Novib, Dierenbescherming en vele anderen. We maken verhalen die raken, inspireren en impact hebben op de doelgroep.

Dit bedrijf bestaat uit een jong team van verhalenvertellers, regisseurs, programmamakers, cameramensen en editors. Binnen dit team hebben wij een stageplaats beschikbaar voor een ambitieuze AV-Producer stagiair(e) die de mogelijkheid krijgt zijn of haar talenten in te zetten op het gebied van (online) video, klantcontact, editen en filmen. Een zelfstandige medewerker die onder goede begeleiding proactief bijdraagt aan de verdere professionalisering van onze video content.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom je een kopje koffie drinken?

Leuk! Stuur dan eerst je sollicitatie naar niels@leghetvast.nl of bel 06-23072165. Laat ons weten wat jouw passies zijn en waarom je geschikt bent voor de functie. De koffie staat klaar!

LegHetVast

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022