Nu solliciteren

Uitdagende HBO stage richting Vormgeving en Communicatie

Functie Design / Grafisch vormgeving / DTP
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Maartensdijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een opleiding tot grafische vormgever of dtp’er – en heb je de ambitie de wereld beter én mooier te maken? Lees dan vooral verder!

Werkzaamheden

We zoeken mensen die meer ervaring willen opdoen met het vormgeven, opmaken en dtp-en van de invulling van deze betekenisvolle plekken. Door o.a. het visualiseren van de diverse functies, formules en concepten, ook op het gebied van design en interieur. Maar ook door het ontwikkelen van on- en offline communicatiemiddelen. Denk aan nieuwsbrieven, brochures, magazines en banners.

Gewenste profiel

Je bent een derde of vierdejaars HBO-student op het gebied van vormgeving/dtp. Je denkt out of the box bij het creëren en ontwerpen van originele concepten. Maar je blijft volstrekt in-the-box als het gaat om de opmaak van middelen die "on brand" moeten zijn. Je hebt een scherp oog voor detail. Je ziet meteen dat dat ene lijntje een millimeter te ver naar links staat en pikt altijd de dubbele spaties uit een tekst. Kortom, je bent strak op een perfecte en consequente opmaak van je werk.

Je kent alle ins and outs van Indesign, Photoshop en Illustrator. Maar animaties maken in After Effects kan je ook. Verder heb je ervaring in het opmaken van mailings en online magazines. Werken met video is een pré. Je bent gretig om te leren en je te ontwikkelen. Daarnaast heb je affiniteit met de Nederlandse taal – en ben je op z’n minst on speaking terms met het Engels.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022